Gastrita?

•  
    • 10 mesaje
    9 Iul 2009, 18:56
    0 0
    Buna...am 15 ani si am gastrita! Mi-e foarte frica sa nu sa se ajunga la ulcer asa ca va rog daca stiti ceva remedii naturale...NU pastile pt ca mi-e rau de la ele...nu le suport!Ceva ceaiuri,diete etc...si daca puteti sa-mi spuneti daca aceste diete sau ceaiuri au efecte! Multumesc!
  •  
    • 7 mesaje
    4 Aug 2009, 00:10
    0 0
    Buna...si eu am avut gastrita, dar acum nu mai am probleme...te sfatuiesc sa nu mananci nimic prajit un timp, fara fructe si legume acre,si ar trebui sa iei si medicamente prescrise de medic. stai linistita ca va fi totul bine, nu te alarma. ai incredere ca o sa se rezolve. te`am pupat si multa sanatate. :*
  •  
    • 3036 mesaje
    4 Aug 2009, 11:40
    0 0
    cine ti-a pus diagnosticul de gastrita? cineva care practica medicina de acum 30 de ani, cand se credea ca gastrita e provocata de stres si se trateaza cu regim si relaxare?

daca da, e cazul sa fii adusa in anul 2009, cand se stie ca:

gastrita = infectie cu Helicobacter Pylori
    (cand infectia se agraveaza, apare ulcerul gastric)

regimul este necesar, dar nu este suficient.

e musai sa mergi la medic, pt analize si tratament. (analiza de depistare a lui Helicobacter Pylori este simpla si usoara: ti se ia un pic de sange.)

daca e vorba de o infectie usoara, tratamentul se face cu anumite antiacide (mediul acid este propice dezvoltarii lui HP) si, in cazul in care infectia este avansata, cu antibiotice.
  •  
    • 17 mesaje
    4 Aug 2009, 22:44
    0 0
    Buna eu am incercat cu argila pui 2 linguri de argila in apa le lasi de seara pana dimineata si le bei pe stomacul gol. Mi-am mai facut si ceai gastric. Sper sa iti fie de folos. Mai multe detalii poti sa gasesti si pe http://www.dietapan.ro/index.php?mv=3021
  •  
    • 238 mesaje
    5 Aug 2009, 00:51
    0 0
    buna eu zic sa mergi la medic el iti da med anume ptr asa ceva.si eu am avut si cred ca mai am plus ca am si o rana pe stomac de la gastrita dar e aproape vindecata . mie mi-a dat doctorita un tratament , l-am luat dupa care n-am mai avut nimic o perioada. acuma vad ca iara am probleme cu ea din cauza ca ma enervez prea mult..stres etc...cica rana aia se deschide cand te enervezi...imi dau si io seama la cat stres am acasa...a sa nu uit si in timpul tratam. nu am avut voie dulciuri deloc

sper ca nu te-am plictisit dar cel mai bine la doctor.parerea mea