Ametesc

•  
    • 125 mesaje
    9 Iul 2009, 17:07
    0 0
    Dimineata sau si la amiaza .. cand ma trezesc din pat .. ma duc in bucatarie sau in baie .. si ametesc .. asa .. nu siu cum sa explic .. la cap .. nici nu stiu cum sa explic .. se invarte privirea sau ceva de genu` .. dureaza 2-3 secunde .. si dupaia gata
  •  
    • 124 mesaje
    9 Iul 2009, 17:09
    0 0
    Cauta pe internet despre vertigo, vezi daca ai aceleasi simptome.
  •  
    • 131 mesaje
    9 Iul 2009, 18:18
    0 0
    Si mie mi s-a intamplat mai demult. Am mers sa imi fac analizele de sange si a reiesit ca aveam deficienta de fier si magneziu. Dupa 2 flacoane de suplemente de Fe si Mg nu am mai avut probleme
  •  
    • 125 mesaje
    9 Iul 2009, 18:36
    0 0
    le-ai baut intr-o singura zi sau cum ?
  •  
    • 2487 mesaje
    10 Iul 2009, 15:23
    0 0
    Mergi la medic,el este in masura sa recomande tratament,poate tu ai cu totul alt ceva,nu e ceva ce poti ignora sau trata dupa ureche.
  •  
    • 417 mesaje
    10 Iul 2009, 16:38
    0 0
    stai linistit ca nu ai nimic. uite aici un articol:
    "De ce ametesc cand ma ridic brusc din pat? Pentru ca atunci cand stai intinsa in pat, inima ta nu trebuie sa lupte cu gravitatia ca sa pompeze sangele. Cand te ridici inima schimba viteza si, pentru cateva clipe, nu ai suficient sange in creier. Daca ai tensiunea mica sau daca esti inalta, esti mai predispusa la astfel de evenimente. Va dura mai mult pana cand inima ta va pompa sange pana la nivelul superior. Asa ca, pur si simplu, ridica-te mai incet". parerea mea e ca nu e cazul sa te ingrijorezi.
  •  
    • 125 mesaje
    10 Iul 2009, 22:04
    0 0
    Pai nu cred ca e grav .. Numa am zis .. Am vrut sa aflu de ce .. dar o sa incerc asta sa ma trezesc mai incet din pat ..
  •  
    • 459 mesaje
    13 Iul 2009, 09:41
    0 0
    " le-ai baut intr-o singura zi sau cum ? "
    Cum sa le bea pe toate intr-o singura zi ?!?! S-ar intoxica !

Medicamentele se iau dupa prescriptie medicala sau dupa indicatiile din prospect.

In orice caz, mergi la medicul de familie, spune-i ce ti se intampla si iti va da sa faci niste analize.
    Apoi, tratament.
  •  
    • 397 mesaje
    13 Iul 2009, 11:03
    0 0
    Buna!cred k sunt mai multe cauze care te face sa ametesti mai ales knd te dai jos din pat.si mie mi se intampla dar nu atat de des.care o fi cauza nici eu nu o stiu.