transpiratie care pateaza
-
9 Iul 2009, 13:560 0Buna fetelor,
am si eu o problema si ma gandeam poate ati mai auzit sau stiti ce e de facut.
Nu mi se pare ca as transpira mai mult ca altii (poate doar la sala...) dar cand o fac, transpiratia mea lasa pete pe haine, pete care nu mai ies absolut cu nimic.
Am ajuns sa nu mai prefer hainele mai deschise pentur ca oricum dupa cateva purtari le pot arunca. Sau unele maiouri, daca am dormit in ele vara si am transpirat, dimineata sunt patate pe piept si asa raman: de un gelben murdar...
Ce sa ma fac? -
9 Iul 2009, 19:06ce fel de antiperspirant folosesti?transpiratia mai abundenta in combinatie cu antiperspirantul pateaza ca naiba
-
9 Iul 2009, 23:27Si eu am avut aceeasi problema si intr-adevar conteaz f mult deodorantul, cred ca de fapt el e responsabil de petele care apar.
Eu am incercat o gramada de variante si cel mai bine ma impac cu Dove Invisible Dry spray anti white marks.
Ah, si tot de aici de pe eva am auzit ca pentru a scoate petele, e bine sa pui putin otet pe zona respectiva inainte de spalare si sa lasi la inmuiat. Nu am reusit sa pun in practica din comoditate si lipsa de timp dar poate iti e de folos sfatul. -
10 Iul 2009, 09:35Nu stiu daca e de la antiperspirant.
Am folosi intai Rexona stick si am avut impresia ca subrat lasa pete. Am schimbat cu roll Adidas dar nu stiu daca e mai bine. Insa daca ar fi doar de la antiperspirant, nu mi-as pata si maiourile pe piept, ca doar in zona aceea nu ma dau cu antiperspirant.