Menstruatie la mare
-
8 Iul 2009, 11:230 0Buna fetelor. Ma confrunt si eu cu o problema: Am 16 ani si pe 26 plec la mare. Trebuie sa imi vina menstruatia chiar pe 26, iar la mine dureaza 6 zile, adica exact perioada in care sunt plecata. 2 ani la rand mi-a venit la mare in toata aceasta perioada si chiar m-am saturat. Intrucat nu vreau sa iau anticonceptionale, as vrea sa stiu daca exercitiile fizice ma pot ajuta sa imi vina cu minim 5 zile mai devreme. Si daca da, ce trebuie sa fac? Abdomene, flotari? Mentionez ca nu pot purta ob-uri pentru ca sunt virgina si cand am purtat (prima si ultima oara) am avut niste dureri cumplite cand l-am scos, cu toate ca era mini. Dar se umflase prea tare dupa doar o ora. Astept ajutor. Multumesc
-
9 Iul 2009, 13:39se poate sa te fi durut asa tare din cauza ca l-ai scos dupa o ora, si inca nu era umplut, si se "tinea bine" de margini, adica nu aluneca suficient de usor. trebuie sa il tii (asa scrie in prospect) pana cand tragi de ata si iese usor. durerea nu tine de faptul ca esti virgina...
-
9 Iul 2009, 13:58De la o farmacista stiu ca ciclul poate fi amanat sau intarziat cu ajutorul anticonceptionalelor. Adica nu te opresti din administrare in ziua X ci le iei in continuare pana luna urmatoare.
Bineanteles ca nu e indicat sa o faci prea des ca iti dai organismul peste cap.