ob?
-
0 0buna am 20 de ani si pana acum nu am folosit ob-uri. nu asi incerca nici acum dar trebuie sa merg la 2 nunti in perioada respectiva...ce sa fac? parca nu mi ar placea sa port boxeri ca de obicei si sa am absorbante all. cu aripioare. Ce ma sfatuiti sau ce sa cumpar si cum le folosesc? treaba e ca in liceu am incercat o data si m-a durut tare si parca nu imi intrau deloc si am fortat putin...va pop!
-
mdea...daca esti inca virgina ar putea sa apara durerile astea si mai bn sa nu fortezi...dar daca nu pai ar trebui sa te simti fff bine si usor cu ele...eu am inceput sa le folosesc cand inca eram virgina..m-a durut prima data si il simteam in mine..o senzatie ft naspa...dar vaginul e ft flexibil si se modeleaza dupa tampon...te sfatui sa mai incerci o data si sa incerci cu degetul sa aranjezi tamponul pana nu il mai simti..absorbantul iti va crea Disconfort maaare..mai ales la o nunta..
BAFTA! -
Orice ginecolog sanatos la cap si bun profesionist nu recomanda folosirea tampoanelor gen OB. Acum pentru 2 nunti nu o fi moarte de om dar nu iti recomand sa folosesti Ob-uri regulat, vorbesc f serios ca dupa folosire indelungata te poti trezi cu probleme.Eu am folosit f multi ani Ob pt ca erau practice si nu suportam ,,pampersul'' ala de absorbant dar dupa ce am dar de probleme ..prefer ,,pampersul''. De durut nu ar trebui sa te doara ,indicatiile se afla in cutie.