hemoroizi ?
-
0 0Am descoperit cu stupoare in seara asta ca in jurul anusului (ma scuzati, dar aste este realitatea), am o umflatura cat o boaba de mazare. Sa fie oare hemoroizi? Stiu ca am hemoroizi interni dar nu stiu daca asa arata si cei externi. Si sa apara asa deodata? Nu am dureri, dar sunt stresanti. Mentionez ca sunt gravida in 5 luni. Sa folosesc Hemorzon crema pana ajung la doctor? Stie cineva daca are vreo contraindicat in cazul gravidelor? Va rog sa ma ajutati cu sfaturi, poate a trecut cineva prin asa ceva. Si ma scuzati, e o problema mai... delicata, dar reala. Va multumesc!
-
buna luci,sa sti ca eu am nascut acum 5 ani un baiat de 4kg 200 am nascut normal .vreau sa spun ca am nascut foarte greu iti dai seama la asa un copil,in timpul sarcini nu am avut nimic dar dupa am si eu exact cum spui tu pe dinafara nu ma doare dar cind am treaba mare se unfla dar peste putin timp se micsoreaza nici eu nu am fost la medic,sti cum e nu te doare nu te duci,si niciodata nu am folosit nici o crema
-
ajut a si unguentul care in mod normal nu ar trebui sa fie contraindicat fiind folosit extern.dar,cel mai bine citesti cu atentie prospectul,pe care orice produs farmaceutic il are si vezi daca este indicat in sarcina si alaptare!pastreaza o igiena riguroasa a zonei cu pricina,si mai ales,evita constipatia pri consum mare de lichide,fructe si legume.
-
Eu am scapat de hemoroizi cu supozitoarele Carpicon (sunt destul de subtiri, nu creeza discomfort) si renuntand la carne. Supozitoarele le-am folosit aproape 4 luni. Am avut grija si la alimentatie, nu am mai consumat alimente care favorizeaza constipatia (orez alb, cascaval, biscuiti, paine alba si/sau prajita) si am mancat multe fructe si legume, supe de legume, iaurt. Au trecut mai bine de 5 ani de atunci si nu au revenit, desi am inceput sa mananc carne o data sau de doua ori pe saptamana. Si sportul m-a ajutat foarte mult.
Recunosc ca mi-a fost rusine sa consult un medic, iar "regimul" a fost rezultatul sfaturilor fetelor de aici. -
Maxima atentie la folosirea medicamentelor de orice fel in timpul sarcinii si alaptarii. Chiar daca unguentul se foloseste extern, acesta intra in sange si, de acolo, substantele chimice se raspandesc in tot organismul; posibil sa afecteze grav sau nu, fatul.
Vorbeste-i despre problema ta doctorei ginecolog care te are in evidenta.