oprire ciclu
-
23 Iun 2004, 13:270 0Dragele mele,
Sunt noua pe acest forum si v-am gasit cautand raspuns la o intrebare.
Mi-am facut niste calcule si am descoperit ca o sa imi vina ciclul exact in perioada in care voi fi in concediu la mare. Eu iau anticonceptionale (Diane 35) de cateva luni si am auzit ca pot opri venirea ciclului intr-o luna prin neluarea pauzei de 7 zile intre folii.Este adevarat? Daca da, ce efecte are? Daca nu este indicat, ce alte metode pot folosi ca sa nu am menstruatie in aceasta perioada, sa ma pot bucura si eu de mare.
Astept sfaturile voastre. -
23 Iun 2004, 13:33Asta cu pilulele este singura posiblitate , dar sa stii ca medicii nu prea recomanda chestia asta .
Cred ca cel mai bine este sa te impaci cu ideea si sa-ti cumperi cantitati mari de tampoane interne . -
23 Iun 2004, 13:33eu am mai incercat chestia asta, tot pentru mare.... nu e recomandat sa o faci, dar daca trebuie.... prospectul de la Dianne l-ai consultat? trebuie sa explice...
eu am continuat sa iau pastila, fara a face pauza de 7 zile si dupa ce nu am mai avut nevoie, am stopat...si dupa alte 7 zile am continuat sa le iau in mod normal.dar inca o data, e de preferat sa nu faci asta des... -
23 Iun 2004, 16:12merci mult de raspunsuri.
probabil ca va trebui pana la urma sa ma interesez la un medic.
daca iau in continuare (fara pauza), trebuie sa iau toata folia si apoi sa fac pauza sau dupa ce ma intorc de la mare fac pauza si reiau dupa 7 zile in continuarea foliei?