Cancer de san

•  
    • 1 mesaje
    23 Iun 2004, 11:57
    0 0
    Am fost diagnosticata cu cancer de san in 2002 , a urmat operatie, chimio, radioterapie.Apoi in dec. 2003 am avut o recidiva pe piele in zona operatiei ( lucru nu prea bine confirmat de medicul curant de la IOB ), dupa care am mai facut 6 sedinte Chimio mult mai tari !
    Acum astept ca bunul Dumnezeu sa ma ajute sa nu-mi mai apara ceva . Ce ma sfatuiti sa fac ?
  •  
    • 163 mesaje
    23 Iun 2004, 16:32
    0 0
    Draga mea, imi pare tare rau...nu stiu ce sa-ti spun si presupun ca toate evele de pe forum nu au scris nici un mesaj negasind cuvinte...Eu am indraznit s-o fac socotind ca simti nevoia sa vorbesti cu cineva si-apoi stii ceva ? Se poate trai mult si bine cu un astfel de diagnostic. Depinde in mare parte de tine, de vointa ta, de optimismul tau si de seriozitatea cu care urmezi recomandarile medicului.
    Si eu sunt operata la un san de mastoza fibrochostica anul trecut, s-au reformat alti noduli si trebuie sa recunosc ca mi-e teama, al in poienita de teama; dar uite! tu esti un imbold pentru mine sa gandesc pozitiv pentru ca ai trecut prin ceva muuuult mai greu. Vom reusi draga mea, pentru noi, pentru copiii nostri, pentru tot ce este bun si frumos. Te pup si-ti doresc sanatate si optimism.
  •  
    • 163 mesaje
    23 Iun 2004, 16:34
    0 0
    ...scuze de "al poienita" de tema! eu am scri al in poienita de tema! Administratorii ne modifica un cuvant atat de banal, dar cele urate nu le gasesc!
  •  
    • 163 mesaje
    23 Iun 2004, 16:35
    0 0
    ...nu, astia chiar nu sunt normali...