Anticonceptionale...cat timp??

•  
    • 49 mesaje
    23 Iun 2004, 11:03
    0 0
    Buna fetelor...am si eu o nelamurire:iau anticonceptionale de 7 ani si nu am facut pauza deloc.Am mers la controale periodice si in fiecare an mi-am facut testul Papanicolau.In general ma simt foarte bine...si totusi aud atatea pareri in jurul meu ca nu mai stiu ce e bine.Oare ar trebui sa fac o pauza? voi cum ati procedat?
    Va multumesc
  •  
    • 49 mesaje
    23 Iun 2004, 12:17
    0 0
    Pai tocmai asta este...unii medici spun ca daca ma simt bine pot continua pana vreau sa fac copii...dar altii cand aud cat timp am luat sunt foarte contrariati...nici nu mai stiu ce sa cred
  •  
    avy
    • 490 mesaje
    23 Iun 2004, 15:25
    0 0
    Lory ce virsta ai?
  •  
    • 33 mesaje
    23 Iun 2004, 19:15
    0 0
    Cati ani are, cati nu are, dar mie mi se pare cam mult 7 ani fara pauza, deja organismul tau s-a obisnuit atat de mult cu el, ca am impresia ca atunci cand o sa faci pauza o sa ai probleme.
    eu iau de trei ani de zile, dar in fiecare an fac obligatoriu o pauza de o luna.
    nu e prea placut cand te obisnuiesti cu au anumit "stil" dar eu zic ca e mai sanatos
  •  
    • 49 mesaje
    24 Iun 2004, 07:55
    0 0
    Ce probleme as putea avea daca fac pauza acum?? incepe sa-mi fie frica sa ma opresc...
  •  
    • 49 mesaje
    24 Iun 2004, 12:42
    0 0
    Am 25 de ani...de ce?
  •  
    • 165 mesaje
    24 Iun 2004, 13:00
    0 0
    Lory si eu iau anticonceptionale de vreo 8 ani. Pana acum nu am facut pauza.
    Dar ideal este sa faci pauza o luna pe an si dupa o perioada atat de lunga sa nu le mai iei. Pune-ti sterilet.
    Pupici.
  •  
    • 49 mesaje
    24 Iun 2004, 13:11
    0 0
    Si tu ai facut pauza asa cum spui ca e bine? ...nu pot sa-mi pun sterilet.Am inteles ca nu e indicat in cazul in care nu ai nascut.O sa mai vorbesc cu doctorita..dar ea imi spune sa stau linistita daca nu ma derenjeaza nimica.
    ce complicat e....
  •  
    • 40 mesaje
    24 Iun 2004, 14:13
    0 0
    Incearca si mergi la alt doctor si cere sfatul.Astia nu stiu decat sa-ti de-a in general numai anticonceptionale (chisturi) .Dar cand nu exista ce faceau?Eu am folosit vreo 3 ani pentru chisturi si tot n-am scapat de ele,dar le-am luat degeaba.
  •  
    • 21 mesaje
    27 Iun 2004, 18:58
    0 0
    eu am 20 de ani si am chist de la 17.nu mi-au recomandat nimic atunci.in iarna am fost la un medic si a zis ca nu-mi da anticonceptionale ca....si asa am tendinta spre ingrasare.....si in acest timp eu ce fac?stau cu chisturile asa?