ce sa cred?

•  
    • 2 mesaje
    3 Iul 2009, 04:29
    0 0
    buna. nu stiu daca am postat unde trebuie, dar am o mica mare problema si speram ca imi puteti da niste sfaturi. inainte de toate vreau sa se stie ca am programare la medic si ca pur si simplu nu mai am rabdare pana sa ma duc, si vreau sa aud niste pareri...

ultimul CM a inceput pe 15 mai, a tinut o saptamana. in perioada asta am facut de 2 ori sex neprotejat, consecutiv, chiar in ziua cand trebuia sa vina ciclul. cand am observat absenta CM , am facut un test de sarcina si a iesit negativ. inainte cu 1 saptamana de ciclu am avut niste scurgeri maro care au tinut 2 zile,dupa care s-au oprit... Testul l-am facut luni,iar de atunci acele scurgeri au revenit si nu se opresc! sunt maro si nu in cantitate mare. nu ma doare burta, nu prezint simptome de sarcina, dar totusi sunt ingrijorata! poate testul sa minta? nu inteleg ce este cu acele scurgeri maronii... va rog daca puteti sa raspundeti ,daca a mai patit cineva asa ceva, poate ma puteti ajuta cu un sfat, apreciez f mult ! eu am programare la medic abia pe 11 iulie, nu mai am rabdare pana atunci... va multumesc !
  •  
    • 282 mesaje
    3 Iul 2009, 09:07
    0 0
    eu zic ca nu esti insarcinata. cred ca este vorba de o raceala. sanatate!
  •  
    • 1037 mesaje
    3 Iul 2009, 19:05
    0 0
    stai calma ca nu esti insarcinata...
    esti sigura?eu...DA )
  •  
    • 2 mesaje
    3 Iul 2009, 19:14
    0 0
    si de ce intarzie atat de mult cm ? nu mi s-a mai intamplat asa ceva, am luat anticonceptionale un an, am intrerupt acum cateva luni, dar ciclul ramasese regulat
  •  
    • 282 mesaje
    4 Iul 2009, 08:32
    0 0
    scurgerile maronii sunt cm!!!

eu am patit asa ceva si dupa ce am fost la medic mi s-a descoperit ca am chisturi ovariene..
  •  
    • 405 mesaje
    6 Iul 2009, 22:34
    0 0
    dar daca esti asa de ingrijorata, de ce ti-ai facut programare asa de tarziu?
    chiar daca medicul ginecolog la care mergi in mod constant, era ocupat, puteai sa iti faci o programare la un alt cabinet.....e o problema destul de serioasa, eu nu as fi amanat atat de mult controlul.....
  •  
    • 44 mesaje
    8 Iul 2009, 23:23
    0 0
    Scurgerile maronii poate fi menstruatie,mai ales in conditiile in care menstruatia precedenta te-a tinut o saptamana si poate ai si racit.Eu nu cred ca esti insarcinata dar totusi..miracles happens