foliculita
-
2 Iul 2009, 16:480 0ciao!
ma gandeam si eu ca poate voi stiti ceva remedii despre care nu am citit pe nicaieri. Am o problema, in zona inghinala imi apare cam in aceeasi zona o inflamatie care a fost diagnosticata foliculita de catre o d'na doct sapt trecuta. Ultima patanie a durut destul de tare. Imi iesise un ditamai buboiul de 2cm fix pe zona slipului. am facut un tratam cu un unguent pe baza de cortizon si antibiotic si dupa 3 zile chinuitoare a xplodat. avusesem probl asemanatoare si inainte dar niciodata de asemenea dimensiuni. de cand am plecat din tara nu reusesc sa gasesc un salon cosmetic care sa lucreze cu ceara aceea buna, ci doar ceara colorata, ceva mai subtire, care se ia cateodata cu tot cu piele pe fasiile acelea de hartie. Acum sincer dupa atatia ani de epilat cu ceara, parul s0a rarit, nu as vrea sa reincep cu lama, iar crema epilatoare nu ma tenteaza deloc. Citisem la un mom dat pe un site ca poate problema mea are legatura si cu faptul ca nu iau anticonceptionale... voi ce ziceti?? -
3 Iul 2009, 07:44Va trebui sa renunti la epilat cu ceara, asta e clar. Cel putin o perioada. Acum sunt si alte posibilitati de a scapa de parul ala: laser, IPL, LHE.
Uite eu ma epilez inghinal cu laser de ultima generatie la o doctorita.
Ma costa 200RON la 6 saptamani, dupa a treia sedinta am scapat aproape de tot de problema.
Ti-am trimis pe pm adresa unui cabinet ok din Bucuresti. -
3 Iul 2009, 11:26Vreau si eu adresa cabinetului, daca poti sa-mi trimiti pe privat, multumesc
-
3 Iul 2009, 11:47ok!
pay si intre cele 3 pe care o faci? laser ,IPL, LHE??
din pacate sunt cam departe de Bucuresti, dar sunt sigura ca si (prin Milano s'or fi gasind cabinete care fac asa ceva.
Si mai era intrebarea cu anticonceptionalele? ce zici despre legatura intre ele si foliculita? hormonii astia or fi de vina?
eu am incercat cu pastile, dar nu ma asortau deloc...ma simteam umflata rau si apetitul sexual se daduse disparut..e drept ca am facut tartam doar vreo 2 luni .....poate sa fi fost de vina tipul de pastile...?!? -
3 Iul 2009, 19:47Eu fac LHE.
Adresa cabinetului mi-a dat-o o alta eva
care a foste foarte multumita si a scris mult despre doctorita asta.
DIn pacate nu ma pricep deloc asa ca nu stiu ce sa iti zic de anticonceptionale. Promit sa o intreb pe dermatoloaga la sedinta urmatoare.