fond de ten de la 14 ani

•  
    • 13 mesaje
    2 Iul 2009, 12:48
    0 0
    ma dau cu fond de ten d la varsta asta pt un aspect mai mat cu toate ca nu am absolut nik p fatza nicun cos nik sj multe fete ma invidiaza pt asta.folosesc unu de la oriflame :Giordani Gold Fond de ten cu propietati adaptabile.e indicat pt varsta mea?pt k am auzit k dak te dai ku fond d ten de akm mai tarziu p l 18 ani aja o sa-ti pice fatza.e adv?
  •  
    • 31 mesaje
    2 Iul 2009, 14:03
    0 0
    nu te mai da... ce rost are?iti strici fata..
  •  
    • 459 mesaje
    5 Iul 2009, 15:10
    0 0
    Sfatul meu este sa-ti lasi pielea sa respire pt a-si pastra aspectul sanatos.
    Esti prea tanara pt asemenea artificii.
  •  
    • 3036 mesaje
    5 Iul 2009, 21:59
    0 0
    fondul de ten rostul de a ascunde petele, imperfectiunile...

prin urmare, de ce il folosesti???

daca zici ca ai un ten asa de curat si frumos, fii mandra de el, arata-l lumii asa cum este, lasa-l sa respire liber...

cu timpul, vor aparea si imperfectiunile, si atunci o sa te saturi sa te tot dai cu fond de ten.
  •  
    • 405 mesaje
    6 Iul 2009, 22:29
    0 0
    nu crezi ca este mult mai simplu dand o simpla cautare pe google? astfel vei obtine toate informatiile de care ai nevoie....

normal ca la varsta pe care o ai ar trebui sa iti lasi tenul sa respire si nu sa o incarci inutil, atata vreme cat sustii si faptul ca ai un ten fara probleme....

si nu iti ``cade fata`` daca vei folosi fondul de ten, doar ca nu ii vad rostul pt varsta ta, el fiind conceput pt a ascunde imperfectiunile ce apar dupa o anumita varsta
  •  
    • 2 mesaje
    7 Iul 2009, 12:23
    0 0
    eu zic sa lasi tenul sa respire si daca vrei neaparat folosestel doar la ocazii speciale .