Abdomenele
-
0 0Am facut ieri de 2 ori un clip de pe youtube, legat de abdomene. Si mi-a zis o persoana ca nu e bine sa faci mai mult de 2 ori pe saptamana ca iti obosesti abdomenul
. lol ? Cum adica iti obosesti abdomenul ? Cu cat mai mult cu atat mai bine nu ? -
Fetelor, ce spune fata asta este ca a facut de 2 ori pe zi cate 10 minute de exercitii de abdomen, videclipul postat pe youtube are 8 min si 19 sec. Nu are cum sa-ti faca rau.
Acum depinde ce vrei tu, sa iti mentii abdomenul plat sau sa dai grasimea de pe burta?
Depimnde de varsta pe care o ai si de cat esti de plinuta, ce fel de abdomen ani...etc.
Din cate stiu gymnastica nu a facut rau niciodata, doar daca sunt probleme deja existente cu coloana vertebrala, in rest...epuizare...dar ma indoiesc ca tragi ca nebunul pana la epuizare. -
am uitat sa-ti spun ca "iti obosesti abdomeniul" prin mancat, dar trebuie sa-l mentii plat si frumos cat de multi ani poti si asta se poate NUMAI PRIN EXERCITII FIZICE...asculta-ma: am 42 de ani si inca sunt o femeie frumoasa si cu un corp de invidiat, dar totul se obtine prin munca si la 42 chiar trebuie sa muncesc pt asta.
-
Deci fetelor, eu sunt un baiat ! ! ! Nu sunt deloc gras doar ca nu am ce face in timpul liber. Am putina "burtica" dar la maini sunt foarte slab. Am 16 ani si aproximativ 55,56 kilograme. Nici nu stiu sigur daca am atat. Inaltime: 1.67. Deci pot face cand,cum vreau eu ? Sau doar de 2 ori pe saptamana ?
-
ms pt link, am sa fac si eu

mai, eu am vazut tot pe youtube, un instructor de fitness recomanda sa lasi pauza o zi intre abdomene k sa ii dai timp muschiului sa se dezvolte (asta daca vrei sa faci patratele
, in orice caz trebuie sa te tii de ele.deci, cine ti-a zis avea dreptate cu ''oboseala'' aia.
de ce nu faci basket, ceva, ca sa te mai inalti?