Spalaturi vaginale
-
1 Iul 2009, 02:390 0Explicati`mi si mie va rog,cum se fac spalaturile acelea vaginale cu bicarbonat de sodiu,pentru candidoza?De cate ori pe zi/saptamana/luna,cate lingurite de bicarbonat la câtă apa, etc.Cum imbin aceste spalaturi cu aplicarea de CLOTRIMAZOL crema?Astept sfaturi cat mai bune,Multumesc!
-
1 Iul 2009, 13:31spalatura vaginala se face inainte de aplicarea cremei sau de introducerea ovulelor si nu.....dupa...
-1 lingurita la un litru de apa,o data pe zi,timp de 5 zile -
1 Iul 2009, 13:47Parerea mea este ca mai bine ai folosi Tantum rosa, mie mi l-a recomandat medicul in combinatie cu ovule insa doar pe scuta perioada pentru a ,,ucide'' candida. Spalaturile vaginale nu sunt indicate deoarece modifica flora vaginala.
-
1 Iul 2009, 13:54Delia, nu sunt recomandate spalaturile vaginale daca esti contaminata cu candida, citeste "sfatul meu" din mesajul tau de "ajutor" de mai inainte. Nu este nevoie, corpul tau elimina singur resturile atunci cand introduci pastilele de CANESTEN sau Iaurtul.
Astea sunt sfaturi ale medicilor de afara....am trecut prin asta si pot sa-ti spun ca da rezultate f bune. Baiul este ca nu stiu daca vei gasii in tara Canesten, si ar putea fi cam scump, dar iaurtul este ieftin si la indemana. Cauta in farmacii pastile cu acidofilus si bifidus, sunt "bacterii bune" care ajuta la refacerea florei stomacale si eradicarea candidei repede. -
1 Iul 2009, 14:01Se gaseste Canesten slava Domnului.Costa in jur de 45 lei cutia.Si eu tot canesten am folosit sunt bune dar candida va fi mereu acolo, doar ca in conditii de stres,imunitate scazuta si alti factori...se manifesta si atunci o vedem acele scurgeri care ne fac sa dam fuguta la doctor....(pe unele,caci altele nu se duc deloc)