sangerari intre menstruatii..ajutati-ma!

•  
    • 8 mesaje
    28 Iun 2009, 11:23
    0 0
    de ceva timp sangerez foarte putin(o picatura pe luna sau la mai mult timp) si m-am speriat...de ce mi se intampla asta?pt asta am nevoie de informatii de un cabinet medical din craiova..si cam ce preturi au..cat mai repede, va rog!
  •  
    • 8 mesaje
    29 Iun 2009, 19:34
    0 0
    chiar nu stie nimeni nimic despre asta ??am auzit de policlinica camen sau helios..stie cineva ceva de medicii ginecologi de acolo?? pls...
  •  
    • 44 mesaje
    29 Iun 2009, 22:04
    0 0
    Din pacate nu te pot ajuta cu informatii legat de cabinete in craiova dar sfatul meu e sa te duci la un consult ginecologic neaparat. Sangerarile pot fi si din cauza unor dereglari hormonale, anticonceptionale sau chiar rana pe col.Bafta
  •  
    • 189 mesaje
    30 Iun 2009, 00:17
    0 0
    daca iei anticonceptionale s-ar putea sa fie de la ele, desi daca era din cauza lor scurgerea era maronie nu era sange. cel mai posibil e ca ai o rana pe col. asa am patit si eu si cand am fost la control mi-a zis ca am o mica rana pe col.
  •  
    • 8 mesaje
    30 Iun 2009, 10:45
    0 0
    mi-e foarte frica sa merg.mi-e teama sa nu am cancer..dar sper sa ajung cat mai curand..si la tine cum e??e ceva serios sau ce s-a intamplat?
  •  
    • 8 mesaje
    30 Iun 2009, 10:47
    0 0
    daca poti lasa-mi id sau adresa de mail sa mai vb..din moment ce si tu ai trecut prin asta sigur stii mai multe ca mine
  •  
    • 44 mesaje
    30 Iun 2009, 17:17
    0 0
    Nu trebuie sa te sperii si sa te gandesti deja la cancer,important e sa mergi la medic,doar el iti poate spune sigur cauza sangerarilor tale. Multe femei care gandesc ca tine, ajung la probleme mai grave tocmai din acest motiv...frica nu te ajuta cu nimic, doar te impiedica sa rezolvi problema.Si eu am avut aceeasi problema si am simtit aceleasi frici pe care le simti acum dar important e ca m-am dus,rana desi era destul de urata ,mi-a fost cauterizata si acum dupa spusele domnului doctor ,,am un col superb'' si s-a vindecat foarte bine. Curaj si dute la un consult neaparat.Iti doresc multa bafta
  •  
    • 189 mesaje
    30 Iun 2009, 17:39
    0 0
    si mie mi-a spus doctorita sa o cauterizez dar mi-a fost asa de frica incat nu m-am dus. acum a trecut un an jumate si nu mai am nimic. ulterior am aflat ca doctorita respectiva recomanda ca pe banda cauterizarea fara sa mai tina cont ca ranile mici si superficiale se pot vindeca de la sine sau cu tratament. cel mai bine e sa consulti macar doi doctori.
  •  
    • 44 mesaje
    30 Iun 2009, 17:50
    0 0
    charlize02 are dreptate,ranile mici se pot vindeca si prin tratament sau de la sine dar medicina nu este ca si matematica unde 1+1 face intodeauna 2, fiecare corp este diferit de altul,unele rani se pot vindeca fara cauterizare altele se pot mari cum a fost si cazul meu si daca nu iti faci ,,verificarea'' macar odata pe an dai de alte necazuri cand poate deveni prea tarziu pentru unele. Pana sa ma pricopsesc si eu cu rana aceea eram foarte speriata de controale ginecologice,nu ma informam deloc despre cancerul de col dar dupa experienta asta am incercat sa ma documentez mai mult si este intradevar socant cate femei mor din cauza cancerului de col.Asa ca...mai bine ma lupt cu frica decat cu boala.Si eu eram speriata de moarte de cauterizare dar pana la urma n-am simti absolut nimic decat un miros de piele arsa si mici intepaturi in burtica .