Despre sarcina

•  
    • 2 mesaje
    27 Iun 2009, 15:12
    0 0
    Buna! Numele meu este Mirela. Am 25 de ani, sunt casatorita si inca nu m-am decis sa fac un copil, insa am auzit ca o sarcina devine tot mai dificil de dus cu cat avansam in varsta. As dori si eu cateva sfaturi de la mamicile care au nascut dupa varsta de 30 de ani. Va multumesc!
  •  
    • 282 mesaje
    27 Iun 2009, 15:17
    0 0
    eu am nascut la 31 de ani. acum fata mea are 3 anisori. sarcina a fost normala, nu am avut nici un fel de probleme, nasterea la fel. am nascut normal, fara cezariana sau alte metode.
  •  
    • 7673 mesaje
    27 Iun 2009, 21:51
    0 0
    am nascut al treilea copil la 33 de ani,vreau sa-ti zic ,ca am dus sarcina mai greu fata de celelante doua,adica oboseam mai repede si uneori parca nu mai aveam aer,in rest...totul ok
  •  
    • 2 mesaje
    29 Iun 2009, 10:27
    0 0
    Va multumesc mult ptr raspunsuri! Sa va traiasca ingerasii si sa fiti sanatoase! Pup!
  •  
    • 1703 mesaje
    29 Iun 2009, 11:26
    0 0
    am nascut la aproape 35 de ani, prima sarcina (nu din motive medicale, ci atunci ne-am hotarat). n-am avut nici un fel de problema in timpul sarcinii, nici macar greturi n-am avut, am intrat in concediu cu 3 saptamani inainte sa nasc pentru ca ma simteam bine si nu aveam de ce sa stau acasa. fetita e sanatoasa tun, a fost mare la nastere, deci s-a dezvoltat bine si in uter. asa ca depinde mai mult de organism decat de varsta. adevarul e ca nici eu n-am avut probleme de sanatate vreodata, prima data cand am stat in spital a fost cand am nascut, nici concediu medical nu mi-am luat vreodata.

cel mai bine e sa faceti un copil atunci cand va simtiti pregatiti, si psihic, si material. mai aveti timp destul, nu-ti face griji (inca).