calcaie crapate
-
0 0evelor ma ajutati sa scap de crapaturile din clacaie
dar sa nu trebuiasca sa ma ung de 10 pe zi pentruca 10 ore sunt la serviciu
multumesc -
Buna
Iti recomand crema de calcaie de la Elmiplant .Este foarte buna si se absoarbe foarte bine.
Incearca :
1.sa folosesti piatra de calcaie la baie
2.apoi sa folosesti malai pe calcaie...este un bun scrub .
3.dupa ce iesi din baie, te dai cu crema care ti-am spus mai sus
Sanatate!
Uite link catre crema(eventual scoti spatiile): http://www.elmiplant.ro/Produse-Pentru-Corp_2_RO/5_Bio/Crema-Pentru-Calcaie_24.html -
Daca aveti calcaie crapate si
nu va place sa mergeti la pedichiurista...
- ungeti-le in fiecare seara - dupa ce v-ati spalat si v-ati frecat cu o perie sau piatra ponce - cu ulei de parafina amestecat cu vitamina A (100 g ulei + 1 fiola de vitamina A), apoi culcati-va incaltate cu sosete de bumbac.
- ungeti-va cat mai des cu grasime curata de porc, amestecata cu cateva picaturi de ulei de masline. -
Frecati-va locurile cu piele intarita, folosind piatra ponce (silicat vulcanic natural). Se gaseste in magazinele cu produse cosmetice.
Fortificati-va unghiile masandu-le cu ulei de masline sau de migdale.
Faceti o data pe saptamana o baie de picioare in urina fierbinte (se aduna si apoi se incalzeste). Veti uita de calcaie crapate si bataturi.
Din cand in cand, masati-va picioarele cu un amestec de 4 lingurite de ulei de masline sau soia amestecat cu 6 picaturi de ulei esential de menta.
Nu glumesc, reteta este luata din revista FORMULA AS nr. 685/ 2005 o gasesti on line daca ai nevoie. De orice sfat ai nevoie cauta in www.formula-as.ro -
Iti recomand pila pentru calcaie scholl;la prima vedere e cam abraziva dar te asigur ca iti face niste calcaie de bebelus;e vreo 40lei dar f rezistenta.Mie nu mi a placut niciodata piatra ponce,nu curata bine.Te dai pe urma cu o crema mai grasa,de orice fel,si ai rezolvat problema;Daca nu le cureti corespunzator nu ti foloseste nici o crema;eu am avut si vichy si scholl pana sa cumpar pila,insa efectul era doar pe moment..