Infectie

•  
    • 30 mesaje
    25 Iun 2009, 12:24
    0 0
    A mai trecut cineva prin operatie la gingie...pentru inlaturarea puroiului de la radacina? mi-e tare frica.Nu stiu daca chiar e nevoie sa fac asta ,sper sa nu,o sa ma lamureasca doctorul diseara.Dar ast pareri.Doare?! sau stiti alta metoda de inlaturare a infectiei la premolar?
  •  
    • 2386 mesaje
    25 Iun 2009, 17:23
    0 0
    Nu se poate urma tratament medicamentos?
  •  
    • 649 mesaje
    25 Iun 2009, 22:52
    0 0
    Buna seara , letaaa ! Nu-ti fie frica ! O sa-ti faca sigur un anestezic , astfel incat n-ai sa simti absolut nimic .Eu am facut un granulom ( o infectie localizata pe gingie , in dreptul maselei respective) si mi l-a scos(operat) dr. de vreo 4 ori . Se refacea de fiecare data , la aceeasi dimensiune . Nu ma durea , dar era enevant. Vreau sa-ti spun ca ajungea la os cu instrumentele alea si nu simteam nimic . Probabil ca ceva in genul asta o sa fie si la tine . Hai , curaj , ca multi am trecut prin asta , si uite ca-ti scriem !
  •  
    • 5609 mesaje
    26 Iun 2009, 09:17
    0 0
    Cel mai eficace tratament este operatia chirurgicala de inlaturare a pungii de puroi. Nu te juca cu asta, infectia poate urca la creier. Indicat dupa operatie este sa iei antibiotic, in functie de cat este de grav vei face injectii cu antibiotice sau vei lua pastile. Dar indiferent de asta, urgent du-te la medic sa inlature punga de puroi.