probleme cu varicele
-
0 0buna.am 22 de ani si mi-au aparut primele varice...stau in picioare 12 ore la munk o zi da una nu...dureri f mari de picioare nu prea am..am incercat pana acum venoruton gel si nu imi mai simteam picioarele obosite...de 2 sapt folosesc lioton pt ca am auzit ca e f bun dar nu stiu dc am impresia ca varicele se extin..puteti sa imi sp si mie ce pot sa fac ce sa iau ce exercitii sa fac pt ca sunt prea tanara sa am picioarele pline de umflaturi...mentionez ca nu sunt vene sparte sunt clar varice doar la piciorul drept...am fost la dr de familie si mi-a sp sa iau lioton..si sa stau linistita...dar nu prea pot sta linistita pt ca se extind si chiar nu vreau asta...ce sa mai incerc...multumesc anticipat
-
eu folosesc ciorapi compresivi pentru varice. nu sunt chiar asa de grosi, ii port purta si cand e cald.
suntieftini si buni ti-i recomand si tie. eu mi i-am comandat de la un magazin online de tehnica medicala si mi-au fost adusi acasa prin curier. aici se gasesc :
http://www.tehnica-medicala.ro/categories.php?category=Ortopedie/Ciorapi-Compresivi
sunt indicati pentru varice, stimularea intoarcerii venoase, ajutor complementar in tratamentul celulitei.
magazinul e din iasi insa fac livrari in toata tara -
Fetelor sunt acum niste oferte traznet de ciorapi medicinali preventie care va protejeaza venele , si nu mai faceti vinisoare , nu se mai umfla picioarele ,
Sunt oferte pe www.santebeautik.ro
si ciorapi mai grosuti Oedema Si ciorapi eleganti lycra de 70 de deni cu compresia 1
Nici nu zici ca sunt medicinali sunt super ... de cand ii port nu mai am probleme .
Si sunt acum 4 perechi la oferta 100 si ceva ... culori super telefonati la 021 230 17 55