va rog ajutati-ma!

•  
    • 153 mesaje
    22 Iun 2004, 00:42
    0 0
    Este vorba de ... surioara mea de suflet, o fata frumoasa, inteligenta, dar care a primit o veste ingrozitoare. Va rog, daca aveti vreun sfat, daca ati mai auzit ceva de genul asta, scrieti-mi, va implor! Dumnezeu sa va binecuvinteze!
    Randurile Ralucai (s-o numim Raluca, sper ca e de inteles de ce vrea sa-si pastreze anonimatul):
    "Am 31 ani si am fost anul acesta la un control unde la ecograf s-a descoperit ca am chisturi ovariene de dimensiuni relativ mari (4-7cm) pe ambele ovare. Chisturi ovariene am avut si la 20 de ani dar in urma unui tratament hormonal s-au micsorat. De data aceasta am primit din nou un tratament hormonal de 3 luni in urma caruia chisturile nu s-au micsorat deloc. Am fost programata pentru operatie laparoscopica. In timpul operatiei s-a descoperit ca nu sunt doar cateva chisturi ci mai multe de diferite marimi, ovarele aratand ca niste ciorchine de struguri, fara sa se distinga clar unde sunt chisturile si unde e ovarul. Chisturile sunt umplute cu ser, diagnosticul fiind "Ovare multichistice seroase". Mi s-a luat doar biopsie in urma careia rezultatul este bun, adica nu e cancer dar pasul urmator ar fi dupa parerea medicului extirparea ambelor ovare pentru ca exista pericolul de a se transforma in cancer. Sunt tanara si doresc sa am copii, de aceea nu ma pot lipsi de cele doua ovare dar nici nu vreau sa-mi risc sanatatea sau viata. Am amanat decizia de a scoate ovarele in speranta ca voi gasi un tratament sau o metoda de a dizolva chisturile si a ramane cu ovare sanatoase. Va rog ajutati-ma daca aveti informatii sau ati auzit despre cazuri asemanatoare si vindecate.
    Precizez ca atat eu, cat si Raluca locuim in Elvetia.
    Va multzumesc anticipat pentru orice informatie.
    Ana
  •  
    • 10 mesaje
    22 Iun 2004, 12:48
    0 0
    ai cateva articole pe mail
  •  
    • 1101 mesaje
    22 Iun 2004, 16:13
    0 0
    lorelei incearca pe formula-as.ro erau multe tratamente pt asa ceva....
  •  
    • 153 mesaje
    30 Iun 2004, 11:59
    0 0
    Fetelor, va multzumesc. Am avut probleme cu accesatul emailului, imi dadea mereu mesaj de eroare, dar acum am reushit. Prietena mea are doar 2 luni timp sa se hotarasca. Credeti ca se poate face ceva?