va rog sfat!!

•  
    • 886 mesaje
    23 Iun 2009, 10:56
    0 0
    Buna!Am si eu o problema: am inceput sa iau yasmin de vreo 2 saptamani dar nu ma simt deloc bine cu ele..le-am luat mai mult pentru acnee, dar e din ce in ce mai rau. plus de asta, de doua zile am si o stare generala foarte proasta, nu dureri de stomac si abdominale. As vrea sa le intrerup si eventual sa iau altceva, ma gandeam la Microgynon. E posibil sa le intrerup dupa 2 saptamani? Imi va veni ciclul in urmatoarele zile? E ok daca incep cu altele de maine, sa zicem? Nu le mai suport!
  •  
    • 470 mesaje
    23 Iun 2009, 11:09
    0 0
    daca nu le suporti, opreste-te si mergi la medic! nu o sa iti prescrie nimeni aici anticonceptionale calumea, exista medici care dupa simptome pot sa-si dea seama ce ti se potriveste mai bine
  •  
    • 886 mesaje
    23 Iun 2009, 11:15
    0 0
    e o problema asta cu mersul la medic, ca lucrez pana seara la 7-8 si chiar nu pot pleca.
  •  
    • 18 mesaje
    24 Iun 2009, 17:40
    0 0
    si eu iau yasmin si in primele 2 luni am avut tot felul de neplaceri.la fel am vrut sa le intrerup dar medicul mi-a spus ca trebuie sa se obisnuiasca organismul cu ele si asa a fost. acum ma simt foarte bine.eu inainte de yasmin am luat alte anticonceptionale si le-am intrerupt dupa o luna pt ca nu ma simteam bine. daca stiam ca trebuie sa treaca ceva timp pana sa ma obisnuiesc cu ele le luam pe acelea. cred ca trebuie sa mai astepti putin ca o sa te obisnuiesti. oricum toate au ceva reactii adverse