Cu bebe mic la mare!
-
23 Iun 2009, 10:210 0Salut!
Am un bebe de 11 luni si vreau sa o duc la mare la inceputul lui iulie.
As vrea sa va intreb, pe cele care ati fost in situatia mea, ce creme ati folosit si daca au fost de ajutor.
Eu sunt adepta produselor naturale pentru bebe, de aceea v-as ruga sa imi spuneti daca stiti vreo crema cu extracte naturale care sa ofere si protectie mare, ca pentru micutzi, ceva gen Weleda.Aici, in Romania, nu se prea gasesc astfel de produse, dar daca as sti ca exista, as face comanda din afara.
Va multumesc anticipat si astept cu nerabdare raspunsurile voastre!
O zi buna si sanatate voua si bebeilor! -
24 Iun 2009, 11:25vad ca nu ti-a raspuns nimeni;
bebe e mare deja, o sa-i faca bine aerul de la mare; foloseste crema de protectie cu factor 50 (Gerocosen) si sa nu stati pe plaja dupa 11.00, e jale; daca bate vantul pune-i o palariuta cu urechi, stii;
si nu-l plimba prin soare prea mult, cazati-va chiar pe plaja -
24 Iun 2009, 11:36trebuie sa stea in fundulet deja, daca nu chiar merge singurel, nu? frumoasa perioada; daca nu ai, cumpara-i o piscinuta rotunda, o acoperi cu o umbrela, o umpli cu apa de-o palma sa vezi ce-o sa-i placa; da-i si jucarii de tot felul;
cu crema de protectie poti sa-i dai din camera, inainte sa plecati la plaja; sa-ti faci si o geanta cu medicamente, cu de toate, de diarie, de voma, de temperatura, nurofen, baneocin (crema, pudra); ma mai gandesc si revin;
e primul copil? sa va traiasca -
26 Iun 2009, 13:25Multumesc tare mult pentru raspuns si pentru sfaturi!Piscinutza i-am luat deja si am si probat-o - e tare incantata de apa in sine, mai mult decat de jucarii!Porblema mea era cu cremele de plaja, caci stiu ca au in compozitie numai chimicale nu tocmai sanatoase, chiar daca spun ca sunt speciale pt bebe.O sa gasesc eu o solutie!
O zi buna! -
27 Iun 2009, 00:25eu i-am luat crema gerovital plant, tot cu factor de protectie 50, scrie pe ea ca e si pentru copii. mai au si un spray numai pentru copii, dar e cu factor 30.