Durere genunchi
-
0 0In ultima perioada ma dor genunchii.. Aveti idee ce ar putea fi? Nici macar nu stiu la ce medic ar trebui sa merg.. nu m-am lovit, nu mi-am sucit piciorul... pur si simplu simt o durere...
-
nu e bine, n-o lasa asa, mergi la medicul de familie si te va indruma el;
ce varsta ai? din ce am auzit de la cei cu probleme de acest gen, doar acupunctura cu fum a dat rezultate;
bunicul si mama mea sunt deja cracanati din cauza genunchilor, sora mea are dureri la genunchi, s-a si operat si tot o doare, e genetic;
si greutatea conteaza (kg) si statul in picioare; sanatate -
de ce nu folosesti ciorapi compresivi? pe mine ma dureau genunchii foarte tare si am crezut ca e din cauza reumatismului, insa era de la prea mult stat in picioare. mi-am cumparat insa ciorapi compresivi, la recomandarea doctorului. se gasesc aici: http://www.tehnica-medicala.ro/categories.php?category=Ortopedie/Ciorapi-Compresivi
si pentru femei, si pentru barbati. eu mi i-am comandat online si mi-au fost adusi acasa prin curier. merita sa ii incerci, sunt recomandati pentru dureri de picioare, vei afla mai multe informatii despre produs pe site -
@eueueu, durerea de genunchi poate avea o gramada de motive, mai mult sau mai putin de speriat. Noi putem sa-ti dam o gramada de sfaturi, dar trebuie aflata cauza. Daca te ingrijoreaza, du-te deci la un medic ortoped. Abia pe urma, daca este cazul, te vei duce la un medic reumatolog, etc etc. Multa sanatate!