am o problema
-
22 Iun 2009, 23:270 0de la 13 ani a inceput sa-mi creasca firisoare de par pe barbie si ce-i drept erau negre si se vedeau ft bine,asa ca le-am smuls cu ceara.eu credeam ca o sa mai dispara,dar vad ca nu e asa.cel mai mult ma enerveaza cand cresc sub piele sau doar sunt in stadiul ala in care nu le pot smulge cu penseta.la doctor nu am fost pt ca nu e o boala(cred) ci e ceva genetic(din pacate).problema este ca m-am saturat sa tot stau cu penseta in mana in fiecare zi,pe deasupra trebuie sa am grija mereu sa fie acoperita cu fond de ten pt a masca acest lucru.va intreb daca stiti cum as putea altfel sa scap de problema asta care ma chinuie,ce solutii sa mai folosesc.mai este cineva in situatia mea?astept sfaturile voastre.
-
23 Iun 2009, 13:32deea_ioana, nu trebuia sa le smulgi. Cel mai bine era sa le decolorezi cu o solutie speciala pt asa ceva. Acum, daca ele sunt groase, negre si lungi, din cauza ca le-ai smuls, ai putea sa te duci la un medic sa ti le scoata cu laserul.
Si eu am astfel de firicele, dar le decolorez o data pe luna si apoi nu mai am nicio problema cu ele, -
23 Iun 2009, 14:58Daca va place de noi... va rugam frumos sa ii dati un vot cantaretului nostru! http://gandeste-liber .ro/profm_ministar/index.php?uid=108114 Va multumim anticipat din suflet!
-
9 Iul 2009, 18:51mda...din nefericire penseta si fondul de ten is cele mai accesibile.dar daca iti permiti exista epilarea definitiva se practica in cabinetele cosmetice si poate si dermatologice si costa cam in jur 1,5 mil sedinta si e nevoie de cateva...depinde 5,6 sau mai multe in functie de cum evolueaza.cauta pe net informatii despre epilarea definitiva si ai sa te lamuresti.succes