Ma simt foarte obosita...

•  
    • 503 mesaje
    21 Iun 2009, 21:36
    0 0
    De ceva timp, ma simt foarte obosita, chiar epuizata, slabita de orice forte. Sincer nu stiu exact motivul pentru ca nu muncesc peste masura, dorm, dar pur si simplu imi simt capul greu, ochii obositi...E foarte deranjant pentru ca eu sunt o persoana destul de activa si vreau sa fiu asa in continuare. Am impresia ca ma legumizez!

Stiti vreun remediu energizant, tonic pentru organism? Va rog, spuneti-mi si mie!! Vitamine, suplimente sau ce? Mai este cineva in situatia asta disconfortanta? Mentionez ca am 22 de ani si cred ca sunt cam tanara sa ma rablagesc in halul asta de acum...
  •  
    • 95 mesaje
    21 Iun 2009, 21:48
    0 0
    Incearca niste vitamine+multiminerale poate ai un dezechilibru de la alimentatie sau poate esti nemultumita de viata ta, poate ai o usoara depresie, ocupa-ti timpul liber cu lucruri care-ti plac.
  •  
    kti
    • 1327 mesaje
    22 Iun 2009, 09:50
    0 0
    vitaminizează-te şi fă mişcare zilnic! deşi pare greu de crezut, dar sportul îţi dă o energie incredibilă. fă nişte analize, pentru a exclude o eventuală anemie.
  •  
    • 503 mesaje
    22 Iun 2009, 11:59
    0 0
    Mersi mult pentru raspunsuri!
    Dar ce fel de vitamine sa iau? Am luat si in trecut dar simteam ca sunt apa de ploaie, adica nu aveau nici un efect asupra mea. Nici macar ca urmare a autosugestiei cand incerci un astfel de produs! Voi ati fost multumite de vreun supliment anume?
    Am vazut in farmacii si miere cu polen/germeni de grau/nuci si altele diferite, cu efect tonifiant si energizant asupra organismului. Or fi bune?

Roses, sa stii ca nu este cea mai buna perioada din viata mea. Probabil am o usoara depresie si sunt destul de negativista. Cateodata cred ca si gandurile negative au un efect negativ asupra organismului si atrag lucruri negative.

Kti, imi place sa fac sport si intr-adevar mi se pare ca aduce un aport mare de energie. Mai greu este sa ma mobilizez sa fac sport (fitness/ aerobic de obicei), apoi imi intru in ritm.
    Eu mananc destul de mult dar nu stiu cat de echilibrat. Nu m-am gandit la varianta anemiei, insa ca m-ai atentionat, chiar vreau sa imi fac analizele.
  •  
    • 380 mesaje
    22 Iun 2009, 12:21
    0 0
    La mine merge cu ciocolata si ceai de ginko-biloba.
  •  
    • 503 mesaje
    22 Iun 2009, 16:39
    0 0
    Mda, chocolate works every time insa nu ar fi bine nici sa abuzez. Am si eu ceai de ginkgo biloba, insa mi se pare ca are un gust groaznic, in consecinta, l-am cam abandonat in intunecimea dulapului. Sau tu cum il prepari?
  •  
    • 86 mesaje
    23 Iun 2009, 10:00
    0 0
    lissa2,ai un mesaj privat
    pa
  •  
    • 503 mesaje
    23 Iun 2009, 11:40
    0 0
    Do_do, nu am primit nimic...
  •  
    • 2386 mesaje
    23 Iun 2009, 12:10
    0 0
    Glicemia ai controlat-o?
    Sau poate esti obosita de probleme, ganduri, chiar daca nu muncesti mult.
  •  
    • 224 mesaje
    23 Iun 2009, 12:15
    0 0
    incearca un tratament homeopatic,face minuni,nu vei crede....fara vitamine,minerale ,care uneori iti pot da o pofta de mancare exagerata,fara contraindicatii,fara efecte adverse......si efect vizibil imediat.Cauta un homeopat in orasul tau si incearca,nu vei regreta! sanatate.
  •  
    • 224 mesaje
    23 Iun 2009, 12:15
    0 0
    incearca un tratament homeopatic,face minuni,nu vei crede....fara vitamine,minerale ,care uneori iti pot da o pofta de mancare exagerata,fara contraindicatii,fara efecte adverse......si efect vizibil imediat.Cauta un homeopat in orasul tau si incearca,nu vei regreta! sanatate.
  •  
    • 37 mesaje
    23 Iun 2009, 14:45
    0 0
    eu folosesc un purificator de aer pentru a scapa de aceasta stare pe care o descrii tu. mie mi se intampla din cauza vremii, a schimbarii climatorice. este foarte bun acest purificator de aer salin. Cele mai importante caracteristici ale Purificatoarelor de aer Salin sunt:
    - marirea rezistentei generale a organismului la raceli;
    - acţiune generala desensibilizanta in probleme alergice;
    - de mare ajutor in rinite, sinuzite, laringite;
    - rezultate favorabile in astm bronsic, bronsite astmatiforme, bronsite, bronsectazii, silicoze, recuperari in TBC, mucoviscidoza;
    - somn liniştit, odihnitor, stare de confort psihic;
    - scăderea problematicii sforăitului;
    -calitate deosebita a aerului care devine proaspat si placut respiraţiei, cu asigurarea unui ambient interior placut.

eu mi l-am comandat online de la o firma de tehnica medicala si mi l-au adus acasa prin curier rapid. aici se gaseste produsul:

http://www.tehnica-medicala.ro/products.php?product=Purificator-de-aer-SALIN-S2
  •  
    • 40 mesaje
    23 Iun 2009, 14:56
    0 0
    Daca va place de noi... va rugam frumos sa ii dati un vot cantaretului nostru! http://gandeste-liber .ro/profm_ministar/index.php?uid=108114 Va multumim anticipat din suflet!
  •  
    • 86 mesaje
    23 Iun 2009, 20:57
    0 0
    nu stiu ce sa intamplat...ma rog, am vrut sa-ti recomand o cura de detoxifiere .
    daca vrei detalii scrie-mi pe dorina_2109@yahoo.com
    sanatate.
  •  
    • 230 mesaje
    24 Iun 2009, 14:31
    0 0
    MichaelaC, am si eu cateva intrebari legate de aparatul Salin2 daca ai timp si doresti sa-mi raspunzi iti raman datoare.
    Am vrut de ceva timp sa dau comanda dar inca nu sunt convinsa de eficienta lui.
    Tu ai remarcat toate beneficiile care se presupune ca le ai de pe urma lui? Cat de silentios este si cat consuma? Trebuie lasat in priza non-stop si ce crezi ca se intampla daca merge si aerul conditionat simultan?
  •  
    • 37 mesaje
    24 Iun 2009, 16:20
    1 0
    sa iti zic ce simt eu de cand utilizez produsul..aerul e mai curat..parca e mai linistitor. nu am folosit aerul conditionat in acelasi timp cu purificatorul, insa, este diferenta. se simte aerul mai proaspat. dintre toate acele caracteristici, iti pot zice ca sotul meu nu prea mai sforaie, era un chin inainte si, mai e o chestie foarte interesanta. cand ma trezeam dimineata ma durea foarte tare fruntea si aveam nasul infundat. acum, insa, nu mai simt nici o durere.
  •  
    • 503 mesaje
    25 Iun 2009, 15:49
    0 0
    Dodo, nu poti sa scrii aici? Poate sunt si alte fete interesate...
    Dolly, sunt din Buc. Am tot auzit de tratamente homeopate, care trateaza cauza si nu doar efectele, dar nu am incercat nimic pana acum. Tu stii vreun medic bun?
    Printe, ce fel de probleme cu glicemia?
    Mihaela, intamplator stiu cate ceva despre purificatoarele de aer. Si intr-adevar, producatorii sustin ca reduc senzatia de oboseala, intrucat in aer se gasesc tot felul de bacterii, praf samd care provoaca aceasta senzatie. La tine are acest efect? Uite, eu chiar nu imi explic ca dupa un somn bun, de 8 ore sau chiar mai mult, sa ma trezesc cu o durere destul de puternica de cap, in loc sa ma simt odihnita...
  •  
    • 77 mesaje
    25 Iun 2009, 18:06
    0 0
    Atunci cand ne deshidratam, pierdem o cantitate mare de saruri minerale -sodiu si clor - si glucoza, volumul de sange din organism scade, creierul incepe sa resimta primul acest lucru si apar ametelile si durerile de cap. Rezervele de energie se epuizeaza, orice lucru ni se pare mai greu de facut pe canicula decat intr-un mediu racoros. Primele semne ca pierdeti o cantitate prea mare de sodiu si clor sunt palpitatiile si crampele musculare. Beti cate 3-4 inghitituri de apa la fiecare jumatate de ora (organismul nu poate asimila o cantitate mare de apa dintr-o data), lichidele reci determina organismul sa piarda o cantitate mare de transpiratie si riscul de deshidratare creste, lichidul din fructe este mult mai bine asimilat in organism. Consumati multe fructe si legume, nu depasiti cei doi litri de apa pe zi, nu veti face decat sa transpirati mai mult.
  •  
    • 39 mesaje
    27 Iun 2009, 08:16
    0 0
    Cosuma multe legume si fructe! Activitati in aer liber si bineinteles 2 litrii de apa de buna calitate.
  •  
    • 397 mesaje
    10 Iul 2009, 17:51
    0 0
    buna!eu ti-as recomanda sa-ti faci niste analize sa vezi mai intai cauza oboselii.esti prea tanara!pa