glomerulonefrita cronica

•  
    • 1 mesaje
    20 Iun 2009, 22:39
    0 0
    buna ziua!Am mare nevoie de ajutor si daca ma puteti ajuta va rog nu ezitati.Am un fratior de 14 ani care in 2007 a fost diagnosticat cu o boala numita glomerulonefrita acuta.Normal boala acestuia trebuia sa se vindece dupa 1 an d zile de tratament strict dar in schimb s-a inrautatit.Am incercat tot ce ni s-a pus pentru a-l vindeca.Regimul lui alimentar fiind foarte strict neavand voie sare.De asemenea a baut mai multe ceaiuri dar fara nici un folos.Dupa 1 an jumate de la aparitia bolii doctorii au ajuns la concluzia ca trebuia sa i se faca biopsie renala pentru a stabili natura bolii.In urma biopsiei s-a stabilit ca sufera de glomerulonefrita cu IgA.Ni s-a spus ca boala ar fi din nastere dezvoltandu-se la pubertate dar nu se stie sigur motivul aparitiei,Dupa aceasta biopsie analizele lui s-a inrautatit hematiile fiind inca prezente in urina in numar de 140.000 astfel acesta a fost pus pe hidrocortizon si ciclofosfamida.Daca ati mai intalnit aceasta boala si stiti vreun remediu de tratare va rog anuntati-ma si totodata as dori sa aflu mai multe despre aceasta.multumesc
  •  
    • 34 mesaje
    20 Iun 2009, 23:30
    0 0
    Denisa_92,

Ti-am trimis un mesaj privat.