ajutor nume pastile
-
19 Iun 2009, 14:590 0Buna ziua. Va scriu acest mesaj cu speranta ca ma puteti ajuta. Am un prieten care de ceva vreme a inceput sa ia niste pastile si nu vrea sa imi spuna ce sunt. Din pacate nu am vazut cutia dar m-am uitat pe pastile si pe una scrie "q alfa" si pe alta "w ec 1" iar ambele sunt de culoare roz-crem. Va rog frumos, daca stiti cumva ce pastile sunt, spuneti-mi si mie, vreau sa stiu ce imi ascunde. Il iubesc foarte mult, ii vreau tot binele din lume. Va multumesc!
-
19 Iun 2009, 16:57exista un motiv pentru care se ascunde, e urat din partea lui, dar ma rog, el stie mai bine;
ar putea fi medicamente homeopate, o farmacista ar fi cea mai indicata sa te lamureasca -
21 Iun 2009, 13:43Pare sa fie vorba de Alfalfa Q, un remediu homeopat folosit pentru cresterea apetitului si a greutatii, a vitalitatii in general. (este, de fapt, un extract de lucerna)
"w ec 1" nu am idee ce ar putea sa fie, da' daca zici ca arata la fel ca Alfalfa Q, inseamna ca e vorba tot despre un remediu homeopat.