Doctorita ginecologBuc
-
0 0Buna fetelor.
Eu am amenoree si as vrea sa ma duc la un consult ginecologic(preferabil doctorita). Daca stiti pe cineva va rog sa-mi dati un nr de telefon si o adresa
Va multumesc anticipat si va pup pe toate. -
Sunt o gramada de doctori foarte buni in Bucuresti .Eu de exemplu sunt intr-un tratamrnt mai lung la clinica Medicover.Sunt multumita de doctorita mea , desi este destul de tanara , insa se poate discuta deschis cu ea .Eu am trecut prin interventii destul de grave , iar ea s-a comportat foarte frumos , a incercat sa ma ajute sa suport cat mai bine si s-a ocupat si de alte probleme de sanatate care au mai aparut , chiar daca nu tineau strict de ginecologie .Eu iti pot da numele ei sa faci o programare dar sa stii ca este mai scumput decat la alte cabinete .
-
Pai , o consultatie este vreo 450000, un papanicolau cam 420 000 , o colposcopie 870000 .Insa merita sa mergi acolo pentru cum esti tratat - de la receptionera - asistenta - infirmier - doctor -toti se comporta absolut exemplar iar paratura este cea mai moderna !Sunt cei maibine cotati in bucuresti pentru analize de orice fel .
Mai , sa nu credeti ca lucrez la ei , si nici nu m-au platit sa le fac reclama, dar chiar mi-a placut . -
Maddy ma bucur mult ca mi-ai raspuns numai ca eu sunt studenta si mi se pare totusi cam scump. Oricum mersi mult. Deocamdata mai caut si dc nu gasesc ceva care sa-mi convina o sa te rog sa-mi dai si mie un nume si un nr de telefon. Mersi mult si te pupik.
Dc mai stie cineva ceva va rog sa-mi spuneti. Multumesc. -
Draga Cudy , sa stii ca poti apela cu incredere la cabinetele de planing familial.Aici multi dintre doctori fac voluntariat , deci ai sa vezi ca se vor purta foarte frumos .Consultatiile sunt gratuite , pilule vei putea cumpara cu reducere si tot felul de facilitati de genul asta.
Eu am mers foarte mult timp la un cabinet de genul asta tocmai pentru ca toate doamnele de acolo erau foarte dragute si le puteai cere oricand chair si doar un sfat.
Eu stiu doar cabinetul din Pantelimon , dar am inteles ca exista in fiecare cartier.