Cresterea sanilor dupa 20 de ani :D

•  
    • 1 mesaje
    18 Iun 2009, 00:26
    0 1
    Am mai citit un subiect aici,pe forum despre cresterea sanilor dupa varsta de 20 ani dar totusi,am indoieli si sper ca ma puteti ajuta . Eu m-am mutat in SUA acum 1 luna si 2 sapt,la prietenul meu iar dupa doar 2 saptamani au inceput sa-mi creasca sanii vizibil. Momentan,nu mi-am schimbat marimea la sutien dar am o cupa plina. De vreo sarcina nu cred ca se pune problema,sanii au inceput sa creasca dupa doar 2 sapt.Mi s-a spus ca poate fi din cauza steroizilor cu care sunt hranite animalele aici,inainte de taiere...in general toate alimentele de aici au steroizi...asta mi s-a spus...acum insa nu mai stiu ce sa cred.Eu fac 22 de ani in 4 luni si am citit ca sanii pot creste pana la 22 ani Ce ma fac? Am indoieli...Ar tb sa-mi fac griji?
  •  
    • 600 mesaje
    19 Iun 2009, 15:48
    0 0
    Parca si de la anticonceptionale pot sa creasca sanii.
  •  
    • 470 mesaje
    19 Iun 2009, 16:29
    0 0
    se poate sa iti creasca de la hormoni. probabil corpul tau secreta acum mai multi hormoni, s-a modificat raportul si asa au ajuns sa iti creasca
  •  
    • 44 mesaje
    30 Iun 2009, 19:13
    0 0
    E foarte funny chestia cu steroizii...cu siguranta hormonii sunt de vina, de obicei dupa ceva vreme or sa ,,bata in retragere,,sanii.
  •  
    • 3036 mesaje
    30 Iun 2009, 20:12
    0 0
    mda, nicio minune nu tine prea mult...

altminteri, s-ar apuca toate europencele sa tina regim cu carne de import SUA - de exemplu, curcanii aia congelati, monstruos de mari... (dealtminteri, stiu din sursa sigura ca nici romanii nu cresc vitele si pasarile doar cu graunte si lucerna )

plus ca americancele sunt campioane la silicoane - deci hormonii din haleala nu-s o smecherie.

probabil ca ai doar o luna cu un sindrom premenstrual mai accentuat (sanii se umfla in perioada de ovulatie si se desumfla dupa ce iti vine ciclul). daca sanii sunt un pic durerosi, e clar.