DIANE 35 avantaje si dezavantaje

•  
    • 63 mesaje
    21 Iun 2004, 14:50
    0 0
    Buna fetelor!Vreau si eu un sfat.Vreau sa ma duc la doctor sa-mi dea pastile Diane 35.Am aflat ca sunt foarte bune in combaterea cosurilor.Eu sunt disperata sa scap de ele...Acum iau Triquilar si am observat ca din aceasta cauza imi cam ies cosuri.Alta metoda nu vreau sa folosesc si va intreb pe voi, cele care ati folosit asa ceva, sunt bune?
  •  
    • 25 mesaje
    22 Iun 2004, 16:40
    0 0
    Diane ma ajutat cel mai mult!
  •  
    • 195 mesaje
    2 Iul 2004, 14:53
    0 0
    EU VAD NUMAI AVANTAJE LA DIANE 35 !
    FARA ACNEE SI UN PAR SUPERB !
  •  
    • 73 mesaje
    2 Iul 2004, 19:40
    0 0
    fetelor eu va sfatuiesc sa aveti grija!aceste medicamente sunt destul de puternice (adica pot provoca dezechilibre hormonale serioase) si va recomand intai sa mergeti la medic si sa va faceti analizele necesare! si eu iau Diane si intr-adevar am avut numai avantaje de pe urma lor (in afara de rezolvarea problemelor cu ovarele au ca "efecte" secundare diminuarea secretiei de sebum si incetinirea cresterii parului de pe corp datorita diminuarii secretiei de testosteron) dar mie mi-au fost recomandate de un medic endocrinolog in functie de rezultatele analizelor!stiu ca voi aveti nevoie sa va rezolvati problemele si ca Dianele va fac cu ochiul dar daca in loc de avantajele visate va treziti cu diverse probleme si mai grave? nu va costa mult o vizita la medic si le puteti lua linistite pe urma..sa auzim de bine!
  •  
    • 1222 mesaje
    2 Iul 2004, 20:22
    0 0
    `