Tigara electronica - ne ajuta sa ne lasa
-
0 0Autor: Swisslite - importator tigara electronica
Buna ziua,
Doresc sa adresez acest articol atat celor care doresc sa renunte la fumat, cat si celor care isi doresc sa inlocuiasca tigarile obisnuite cu unele care nu iti ameninta viata si sanatatea.
Daca nu ati auzit pana acum de tigarile electronice ori daca nu stiti exact pe ce principiu functioneaza acestea, va rugam sa cititi articolul in continuare.
TIGARA ELECTRONICA e-tigari.ro este un dispozitiv electronic, foarte asemanator ca aspect si senzatie cu o tigara obisnuita.
Este compusa dintr-un acumulator reincarcabil, un atomizor si un cartus imbibat intr-un lichid ce poate contine sau nu nicotina. Alimentat de acumulator, atomizorul transforma lichidul din cartus in vapori (aburi).
Alimentarea se face numai cand dumneavostra trageti din tigara - atunci se aprinde in capatul tigarii un LED de culoare rosie, ce imita perfect jarul tigarii clasice.
Cand inspirati, dumneavoastra nu mai inspirati fum (generat prin ardere), ci doar vapori nedaunatori, generati prin incalzirea lichidului in atomizor.
Lichidul continut de cartuse este obtinut exclusiv din ingrediente care se regasesc in industria alimentara si poate contine sau nu nicotina.
De asemenea, cartusele cu nicotina au 3 grade de tarie: 6%, 4%, 2% - aproximativ echivalente cu taria tigarilor Marl boro, de exemplu: M. High, M. light si M. extra light.
Toate cartusele contin lichid cu diverse arome: menta, mere verzi, ciocolata, frisca, tobacco, cirese, ginseng, capsuni etc.
Senzatia pe care o obtineti cand fumati electronic este aceeasi ca atunci cand fumati tigari obisnuite.
TIGARA ELECTRONICA e-tigari.ro este un produs versatil, pentru ca va ofera aceleasi senzatii si aceleasi gesturi ca tigara normala, doar ca va ofera posibilitatea sa fumati fara nicotina dar gustul sa ramana neschimbat!
Cel mai mare avantaj al tigarii electronice este ca poate fi fumata ORIUNDE! Va este permis sa fumati in avion, la serviciu, in orice institutie, in spitale, in aceeeasi camera cu copiii (atentie, a nu se lasa la indemana copiilor!), la volan.
1. Poti fuma oriunde, oricand! Cu tigara electronica beneficiezi in continuare de gestul si de senzatia oferite de fumatul clasic!
2. Nu deranjezi persoanele din jurul tau
3. Scapi de mirosul neplacut de fum
4. Sanatatea ta nu mai este amenintata de diverse afectiuni cum sunt cele dentare, boli de inima ori cancer
5. Calitatea vietii tale se va imbunatati. Stiai ca fumatul clasic scurteaza viata cu o medie de 14 ani? Uita de aceasta informatie, pentru ca tu vei fuma electronic!
6. In timp, poti renunta definitiv la fumatul clasic dar si la dependenta de nicotina. TIGARA ELECTRONICA este un produs versatil ce-ti ofera posibilitatea de a fuma fara nicotina!
7. Dupa cateva luni de utilizare, plamanii tai vor incepe sa se curete
8. Cu tigara electronica, simtul gustului si cel al mirosului se vor ameliora rapid!
9. Activitatile sportive isi vor gasi iar loc in programul tau!
10.ACUM poti fuma linistit la volan ori la serviciu, in fata calculatorului, fara ca sefii ori colegii tai sa aiba ceva de obiectat!
Daca doriti informatii suplimentare sau daca doriti si dumneavoastra o tigara electronica la pret mic, accesati magazinul virtual e-tigari.ro
NOU: IN 10 ZILE IN STOC – TIGARA ELECTRONICA 84mm PE CARE O FUMEZI SI IN TIMP CE SE INCARCA LA USB - NUMAI 130 LEI!
TINE-O APROAPE DE TINE ACASA, LA SERVICIU SI ORIUNDE AI LA INDEMANA UN PC SAU UN LAPTOP! -
mda, stim,cunoastem.
am vazut ''minunea'' asta si l-am convins pe omu' sa incerce.
170 de euro am dat pe tot pachetul(tigara, incarcator, filtrele de rigoare).
dupa 3 luni de incercari asidue tot cu Dunhill original sta in gura si pufaie,nu i-a ajutat la nimic.
mie nici atat.,n-am scapat de fumul de tigara.
-
Daca nu vrea cu adevarat sa se lase, apai tigara electronica nu o sa-l ajute.
Eu m-am lasat si la 2 sapt. am cumparat o tigara din asta ca sa imi potolesc 'obiceiurile' ... la cafea, la o terasa cu prietenii...etc.
A mers.
De ex., sapt asta nici nu am folosit-o. Cred ca ar cam trebui sa o incarc, btw.
-
felicitari dubiospoem! ma bucur pentru tine

probabil asa e cum spui, n-are vointa destula.culmea e ca dupa ce a suportat o interventie chirurgicala majora n-a mai suportat nici el fumul de tigara, sa fumeze nici atat.
si-a ''revenit'' insa repede din visul frumos.
oare tre' sa-l bag iar sub cutit ca sa se lase?
-
Am un prieten care si-a luat o tigara electronica. L-a tinut cam o luna toata distractia si acum s-a intors la tigari normale. El zicea ca vrea sa economiseasca bani, ca ar fi preferat oricum una normala. Stiu ca asa se inhaleaza numai nicotina nu si gudron si monoxid, dar...mi se pare ca fumatorii adevarati fumeaza si de gest si parca asa ramai numai cu ceva...din pura necesitate. Nu cred ca fumatorii inraiti ar putea sa schimbe definitiv...