de ce nu scap de candidoza?
-
0 7Nu inteleg de ce nu scap de candidoza...cred ca in ultimii ani am facut tratamente la doua trei luni..Am incercat tot felul de medicamente prescrise de tot felul de medici...clotrimazol, gynozol, tricomicon, spalaturi cu galbenele si flucovim. Si cu toate astea dupa doua luni simptomele imi revin...nu stiu ce sa mai fac, si la ce medic sa ma mai duc. Imi da cineva un sfat??
-
In urma folosirii indelungate a antibioticelor m-am pricopsit cu candida. Dupa numeroase tratamente cu efect de scurta durata am ales sa ma tratez naturist. Am facut o cura cu argila: intern, extern irigatii cu apa argiloasa calduta si graunte de argila. Dupa ce am folosit acest tratament nu am mai avut probleme in afara cazurilor cand iau antibiotice si atunci fac iarasi acest tratament.
Uita-te pe pagina urmatoare la folosirea grauntelor de argila (pagina care descrie de fapt un tratament pt. sterilitate, dar partea cu grauntele de argila + masaj cu crema de galbenele m-a ajutat in candidoza):
http://www.desprecopii.com/info.asp?ID=472
Sa faci si instilatii cu iaurt caci restabilesc flora.
Multa sanatate -
Cu toate ca tu te tratezi, partenerul ramane cu microbul; trebuie sa va tratati amandoi, sa intrerupeti viata sexuala in acea perioada. Lenjeria de corp trebuie schimbata in totalitate iar prosoapele cat mai bine dezinfectate (prin fierbere). Renunta la tanga, macar o perioada de cateva sapt.
Sanatate multa! -
Fetelor, din pacate, eu am ajuns la concluzia ca boala, simtomele si tratamentul difera de la un medic la altul... Si pe mine ma chinuie o candidoza de cativa ani, capatata in urma antibioticelor administrate de capul meu (!!! aviz amatoarelor) si care a cedat pentru cateva zile la tratamente(nu unul), pentru ca mai apoi sa revina. Singurele lucruri sigure pe care le stiu sunt ca NU se transmite prin lenjerie, prosoape, prin spalarea hainelor impreuna, NU trebuiesc purtati chiloti tanga, nimic altceva decat bumbac, si pe cat posibil sa folositi sapun pentru bebelusi sau sapun intim. Din pacate, ultimul medic la care am fost mi-a spus ca nu va disparea niciodata complet, ci doar va avea perioade cand nu se va manifesta. Desi imi doresc sa nu fie adevarat, tind sa-l cred datorita esecurilor pe care le-am avut la fiecare tratament... Oricum, va tin pumnii, si daca gasiti un tratament, nu ne uitati!
-
Buna fetelor,vreau sa va spun ca si eu trec prin asta.Doctorul meu mi-a recomandat sa fac un tratament de 10 zile impreuna cu prietenul meu,eu sa iau niste ovule iar el niste pastile. Insa as avea o intrebare ,daca cineva a mai urmat tratament cu ovule si in timpul menstruatiei?Are vreun efect negativ? Oricum sper sa ma vindec . Multumesc mult.
-
Eu am auzit ca anticonceptionalele
intretin candida. Incearca sa faci tratament dupa ce ai intrerupt anticonceptionalele, poate merge.
Eu am facut un tratament compus din 1.ovule pimafucin 1 la sapte zile <3>
2.in restul zilelor ovule antileucoreice de la Farmacia Homeopata
3.Vaccin anticandida de la Cantacuzino
4.Crema Pimafucin pentru uns exterior atat tu cat si partenerul
Se repeta dupa o luna tratamentul cu ovule.
Mie mi-a trecut.
Pupici.
heleny -
Scuza-ma aurora222002 pentru ca iti raspund abia acum.
Instilatiile cu iaurt le faci cu o seringa fara ac seara intinsa pe pat inainte de culcare. O alta varianta ar fi prin aplicare locala cu mana sau cu un tampon.
Consuma cat mai mult iaurt, deoarece contine o bacterie numita lactobacillus acidophilus, care ajuta foarte mult in cazul candidozei prin cresterea numarului bacteriilor "bune" din organism.
Pupici si multa sanatate.