panaritiu

•  
    • 20 mesaje
    16 Iun 2009, 11:35
    0 0
    fetelor care va confruntati cu o unghie incarnata sau un panaritiu,mergeti la medic,va spun din experienta ca eu am trecut prin amindoua a venit una dupa alta am stat acasa si mam tratat dupa toate leacurile auzite,cu leacuri babesti si mai rau miau facut.eram tare disperata si am tras asa vreo 2 luni cind nu am mai rezistat dureri si mam dus la medic si mia spus ca daca mai stateam imi puteam pierde degetul.asa ca am ajuns la timp fac tratament ca mi sa infectat tot degetul si deja arata mai bine,merg la control peste citeva zile si sa vad cemi zice ma opereaza sau doar ma cauterizeaza.mie tare frica dar si mai frica mia fost pina sa ajung la medic.tot aici vreau sai multumesc lui justine,ca mia dat leacul cu care sa vindecat fiul ei,doar ca la mine cred ca era prea avansata problema la deget.multumesc din suflet si pt incurajari.deci nu mai stati pe ginduri si mergeti la medic.asta e sfatul meu din inima.pup
  •  
    • 2386 mesaje
    16 Iun 2009, 16:53
    0 0
    Eu am luat antibiotice si de-atunci parca m-am imunizat, chiar daca se mai umfma cateodata de la o unghie, tot nu mai e asa grav ca 1 data.