Cauza adevarata a b

•  
    • 3 mesaje
    15 Iun 2009, 13:38
    0 0
    Buna, tuturor! Sunt noua pe forum si as dori sa va propun urmatorul subiect: se pare ca orice boala are la baza un dezechilibru energetic, de obicei de ordin emotional, care ajunge in timp sa se manifeste sub forma unor boli in corpul fizic. Articole pe aceasta tema la adresa: www.aimee.ro/spiritualitate

Ce credeti?

Cu prietenie,
    Mihaela
  •  
    • 366 mesaje
    15 Iun 2009, 19:00
    0 0
    Tot ce exista in univers functioneaza pe baza rezonantei.Orice sistem care nu si mentine echilibru, este supus distrugerii.Buna functionare are la baza schimbul liber de materie si energie care se realizeaza intre sistem si mediu ambiant.Blocarea shimbului determina aparitia unor anomalii, manifestate prin:boli,probleme de natura materiala,sentimentala sau spirituala,imbatranire,care, apar datorita ignorantei, lenei, comoditatii.Reglarea acestui proces implica un efort interior direct proportional cu intensitatea dezechilibrului.Purificarea vine deci, sa regleze functionarea proceselor vii,ridicand randamentul de lucru la cote optime.
  •  
    • 2386 mesaje
    16 Iun 2009, 16:54
    0 0
    Si eu inclin sa cred 50% in aceasta teorie. Un stres neeliminat se manifesta printr-o boala.
  •  
    • 366 mesaje
    16 Iun 2009, 19:04
    0 0
    aimee, felicitari pt site, interesant si educativ, chiar imi place! scuze pt off topic