Umflatura

•  
    • 3 mesaje
    14 Iun 2009, 16:21
    0 0
    Buna ziua! Am si eu o problema careia sper sa ii gasesc raspunsul aici,pana voi merge la un doctor!

Din prima zi a menstruatiei mi-a aparut o umflatura in spatele vaginului, in partea dreapta, destul de mare, care ma doare continuu(nu foarte mult, dar doare)
    Iar daca apas pe ea nu mai povestesc...si e foarte tare
    Acum sunt in a 3-a zi.Mentionez ca nu iau anticonceptionale,am 20 de ani.
    Aveti vreo idee ce ar putea fi?Si de la ce?
    Eu ma gandeam ca sa blocat sangele mesnstrual acolo... poate e o prostie ceea ce cred
    Astept pareri, va rooog!
    Multumesc!
  •  
    • 18 mesaje
    14 Iun 2009, 16:31
    0 0
    eu zic sa mergi neaparat la medic. nu cred ca e ceva de neglijat. daca era durere mai mergea dar si umflatura...
  •  
    • 3 mesaje
    14 Iun 2009, 16:45
    0 0
    O sa merg..insa deocamdata sunt inca la ciclu.
    Dar pana atunci o sa mor de stres ca nu stiu ce e cu mine
  •  
    • 18 mesaje
    14 Iun 2009, 17:00
    0 0
    sa sti ca eu am fost la un control si eram la ciclu. cand e ceva urgent nu iti zice nimeni nimic. poate iti face o radiografie sau doar palpeaza. cred ca au mai avut cazuri de gen si vor sti ce ai si fara sa te urce pe masa. asa cred eu. sau poate nici nu are legatura cu menstruatia. poate fi altceva
  •  
    • 21507 mesaje
    14 Iun 2009, 17:01
    0 0
    probabil ca e o infectie,prin urmare,post menstrual trebuie mers la ginecolog...pina una alta,atentie maxima la igiena..nu are legatura cu menstruatia,poate c-o eventuala secretie vaginala pe care o ai
  •  
    • 3 mesaje
    14 Iun 2009, 18:25
    0 0
    Sigur ma voi duce la control pentru ca sunt foarte ingrijorata, de felul meu ma sperii foarte repede.
    Insa daca sunt studenta consultatia e gratuita(la maternitate ma refer), avand in vedere ca nu am domiciliul in orasul in care sunt studenta,si nici medic de familie(aici)?
    O simpla adev de la facultatea poate rezolva?
    Va multumesc pt raspunsuri
  •  
    • 18 mesaje
    14 Iun 2009, 18:35
    0 0
    eu stiu ca se poate cu adeverinta cand faci chiuretaj. stiu ca la maternitatea bucur se primeste asa. dar daca nu merge te poti duce la urgenta. acolo mergi cu buletinul si nu te refuza doar ca e de asteptat ca sti cum e la urgenta