Lipom- remediu naturist?
-
0 0Am un lipom de aprox. 2,5 cm pe spate, cunoaste cineva un remediu naturist care sa dea rezultate?
Multumesc! -
incearca si unge lipomul respectiv cu tinctura de propolis conc. de cate ori poti pe zi. Vezi ca tinctura de propolis pateaza. Daca vrei tinctura de propolis buna, poti sa-mi spui si-ti procur eu, de la un apicultor, care face si niste creme pe baza de produse apicole, foarte bune, ca le-am verificat si eu. Poti sa-mi scrii pe ,, mesaje private" . Te pup si sanatate
-
Multumesc mult pt ca ai raspuns mesajului meu. Am incercat masaj cu ulei de ricin dar singurul rezultat au fost dureri .. asa ca mi-am luat inima-n dinti si am facut miine programare la chirurgie(desi imi este frica de mor) Medicii pe care i-am consultat mi-au spus ca operatia este singura solutie ...
-
Buna maddy_2000,
Am avut si eu un astfel de lipom pe care l-am operat. Era pe omoplat si avea cam 2 cm in diametru. Am fost la medicul de familie care mi-a dat trimitere de chirurgie la Spit.Sf.Pantelimon. Am nimerit un medic care mi-a facut o operatie care a lasat o cicatrice f.mica, ca o zgarietura un pic mai adanca. Sunt f.incantata de cicatrice. Daca esti din Bucuresti scrie-mi pe contul de la eva si iti spun si numele doctorului.