offf....graba strica treaba!!!!
-
0 0buna fetelor....haideti sa va spun ce mi s-a intamplat!!eu iau anticonceptionale...deja de ceva timp...ma rog..nu asta e problema...problema e ca azi am luat suprodoza ca o fraiera...fiindca nu am fost atenta!!!am luat ac-ul la ora obisnuita...si dupa aia a mai trecut o ora...doua...si io dintr-o data...mi-am dat seama ca "nu mi-am luat pastila" deci pur si simplu crieru meu a fost sters pe moment...si pur si simplu in capu meu...io nu luasem ac-ul pe ziua aia!!!m-am repezit la folie...nu m-am mai uitat la zi...la nimic nimic....am luat ac-ul...l-am inghitit....si dupa aia creieru meu si-a revenit din amorteala si mi-am dat seama ca mai luasem una cu ceva ore inainte!!!....chestia e ca nu mi s-a intamplat niciodata chestia asta...si vreau sa-mi spuneti ce sa fac!!!va rog frumos....ca sunt putin cam nelinistita...chiar nu stiu cum sa fac...!!va multumesc anticipat!!!va pup:*:*:*
-
De principiu continui in mod normal. Astfel de cazuri sunt oarecum prevazute de producator si o doza dubla nu ar trebui sa iti faca nici un rau. Asta e valabil in cazul tuturor medicamentelor. Daca ai dubii fata de ce ti-am spus si e firesc sa ai si mai ales ca sa te linistesti complet suna-l pe ginecologul care ti le-a recomandat si iti va confirma ce ti-am zis.