offf....graba strica treaba!!!!

•  
    • 4 mesaje
    10 Iun 2009, 22:13
    0 0
    buna fetelor....haideti sa va spun ce mi s-a intamplat!!eu iau anticonceptionale...deja de ceva timp...ma rog..nu asta e problema...problema e ca azi am luat suprodoza ca o fraiera...fiindca nu am fost atenta!!!am luat ac-ul la ora obisnuita...si dupa aia a mai trecut o ora...doua...si io dintr-o data...mi-am dat seama ca "nu mi-am luat pastila" deci pur si simplu crieru meu a fost sters pe moment...si pur si simplu in capu meu...io nu luasem ac-ul pe ziua aia!!!m-am repezit la folie...nu m-am mai uitat la zi...la nimic nimic....am luat ac-ul...l-am inghitit....si dupa aia creieru meu si-a revenit din amorteala si mi-am dat seama ca mai luasem una cu ceva ore inainte!!!....chestia e ca nu mi s-a intamplat niciodata chestia asta...si vreau sa-mi spuneti ce sa fac!!!va rog frumos....ca sunt putin cam nelinistita...chiar nu stiu cum sa fac...!!va multumesc anticipat!!!va pup:*:*:*
  •  
    • 4 mesaje
    10 Iun 2009, 22:15
    0 0
    aaa....si inca ceva....se lasa cu ceva reactii adverse treaba asta...???exista vreun pericol de sarcina ceva????va pup ms mult!!!!
  •  
    • 282 mesaje
    10 Iun 2009, 22:40
    0 0
    nu ai ce sa faci! faptul e consumat! de sarcina, in nici un caz nu exista risc!
  •  
    • 4 mesaje
    10 Iun 2009, 22:44
    0 0
    ms mult de raspuns!!dar mai am o mica intrabare....pot sa am probleme de sanatate din cauza asta???pot sa patesc ceva???si ce fac in continuare???continui sa iau????ce fac?pana termin folia???sau ma opresc?? te pup
  •  
    • 81 mesaje
    11 Iun 2009, 06:44
    0 0
    De principiu continui in mod normal. Astfel de cazuri sunt oarecum prevazute de producator si o doza dubla nu ar trebui sa iti faca nici un rau. Asta e valabil in cazul tuturor medicamentelor. Daca ai dubii fata de ce ti-am spus si e firesc sa ai si mai ales ca sa te linistesti complet suna-l pe ginecologul care ti le-a recomandat si iti va confirma ce ti-am zis.
  •  
    • 4 mesaje
    11 Iun 2009, 08:12
    0 0
    multumesc mult!!m-am mai linistit umpic!!mi-era frica sa nu aiba reactii adverse urate...sau cu timpu sa se intample ceva!oricum asta mi-e invatatura de minte!!
  •  
    • 282 mesaje
    11 Iun 2009, 18:23
    0 0
    din cauza unei pastile in plus, sigur nu se va intampla nimic!
  •  
    • 63 mesaje
    11 Iun 2009, 21:13
    0 0
    Nu mai fi asa speriata,ca nu mori din atat.Mai rau ar fi fost daca nu ai fi luat pastila o zi,in acest caz ai fi putut ramane insarcinata(slabe sanse, dar ..orice e posibil).Fii mai atenta pe viitor si nu te mai panica,stresul poate face f mult rau