dependenta!!!!
-
19 Iun 2004, 20:200 0buna, fetelor!!! problema mea este urmatoarea: iubitul meu nu consuma absolut deloc alcool sau cafea, dimineata bea lapte sau ceai, iar pe parcursul zilei apa minerala si cate 5-6 DOZE DE energizant RED BULL!!! da, este dependent de RED BULL!!! si-a constientizat si el dependenta, iar o scurta perioada de timp si-a impus numai 1-2 doze/zi pt ca nu poate renunta dintr-o data...acum a revenit iar la "n" doze.. in fine, cine ma poate lamuri cat de daunatoare poate fi sanatatii aceasta licoare? chiar sunt ingrijorata!
va pup! -
19 Iun 2004, 20:49Nu folosesc Red Bull dar pot sa-ti transcriu dintr-o conversatie relativ la acest energizant:
Taurina Aminoacid neesential (continut in acest energizant); produs prin sinteza aminoacizilor metionina si cisteina din ficat; vitamina B6 ajuta la acest proces; diabeticii si persoanele hipoglicemice folosesc taurina sub supraveghere medicala, pentru ca actioneaza asupra activitatii insulinei; consumul excesiv poate da nastere la diaree si la formarea ulcerului peptic. asta e ce am gasit pe google...
energizantul meu preferat este red bull... categoric.. celelalte sunt niste porcarii
red bull este cel mai tare energizant si nu numai la noi in tara. fain e faptul ca toate dozele de redbull sunt facute in Austria (asa ca nu conteaza de unde esti..iei m..e de la acelasi taur austriac).
restul de pe piata sunt un fel de n-ar mai fi...
nu poti sa compari redbull cu isostar/gatorade pt ca e ca si cum ai compara berea cu vinul...
Redbullu nu da dependenta, chestia pe care o stiu din proprie experienta.
intr-adevar energizantele astea au niste probleme:
1. consumul exagerat
2. sunt consumatori care au probleme mari cu "pompa de injectie" si beau energizante cu toate ca sunt contraindicate
3. asocierea cu alcoolul si drogurile... -
19 Iun 2004, 20:53"Though the beverage is not barred from sale in Europe, some countries have indeed banned it, including Denmark, Canada, Malaysia, and France."
Alte detalii:
http://www.snopes.com/toxins/redbull.htm -
21 Iun 2004, 21:49dragelor, multumesc foarte mult pt informatii! sunteti niste dulci! i-am citit prietenului meu mesajele voastre.. si vad ca incepe sa se "calmeze" ...
va pup!