am si eu nevoie de cateva pareri!

•  
    • 8 mesaje
    7 Iun 2009, 20:07
    0 0
    sunt noua si micutza pe aici printre voi si am nevoie de parerile si recomandarile femeilor in toata regula. am 18 ani si mi-am inceput viata sexuala de 1 an. menstruatia de obicei este cat de cat regulata(cu unele intarzieri de cateva zile) luna asta insa, pe langa faptul k mi-a intarziat 5 zile, dureaza si foarte mult. mi-a venit pe 21 si inca am scurgeri. nu am fost niciodata la ginecolog insa cred k akm ar fi cazul. cu mama nu am o relatie foarte deschisa si nu-mi permit sa deschid astfel de subiecte de fata cu ea. asa k sper k voi ma puteti ajuta. fiind prima consultatie as vrea sa fie facuta de o doamna doctor sociabila si dragutza si in conditii bune.poate am cam multe pretentii dar am deasemenea multe emotii si mi-e f jena
  •  
    • 8 mesaje
    7 Iun 2009, 20:10
    0 0
    am citit numai pareri bune despre dl doctor Stoian Ioan, insa cum am zis si mai sus, as prefera o doamna doctor pentru inceput. voi pe cine imi recomandati din Bucuresti? cineva care in primul rand sa fie om si apoi doctor.astept cu nerabdare parerile voastre si va multumesc anticipat! :*
  •  
    • 33 mesaje
    7 Iun 2009, 21:36
    0 0
    eu stiu ca daca iti intarzie mai mult de 19 zile ai probleme dar nu la 5 zile.e posibil sa ai o dereglare hormonala.nu cred ca ai de ce sa iti faci probleme insa ar trebui sa mergi la un medic ginecolog.multa bafta
  •  
    • 63 mesaje
    8 Iun 2009, 12:46
    1 0
    Eu v-o recomand pe Corina Grigoriu de la Sanador sau Centrul Medical Unirea.Eu ma duc la ea de 4 ani si sunt f multumita.Are rabdare,te asculta,iti explica.Sanatate!
  •  
    • 8 mesaje
    8 Iun 2009, 22:34
    0 0
    Va multumesc frumos! :* cam ce varsta are D-na Grigoriu?
  •  
    • 65 mesaje
    9 Iun 2009, 15:30
    0 0
    Buna.Euam fost la Gynecoland..la dna dr Apetri e o dna tanara la 35 ani..f draguta..deschisa...multa bafta
  •  
    • 159 mesaje
    10 Iun 2009, 01:17
    0 0
    Poti sa mergi la orice cabinet gineco, pt ca relevant este rezultatul examenului secretiei si antibiograma, ecografia in cazul in care ai chisturi (o posibila cauza a menstruatiei prelungite si neregulate), apoi cu rezultatul analizelor poti merge la medicul tau de familie sa iti dea tratament. Sunt medici ginecologi care prescriu medicatie pt secretii ciudate fara a face intai o analiza.Cum sa ma indop cu metronidazol si cu alte prostii daca bacteria mea nu reactioneaza la acele antibiotice?
    Mergi la orice cabinet si fa-ti examenul la secretie, apoi vezi ce-ti da ca tratament.Daca nu iti face ecografie, papanicolau si examenul secretiei, inseamna ca medicul ala iti ia banii pe consultatie degeaba.Cauta altul competent.
  •  
    • 159 mesaje
    10 Iun 2009, 01:23
    0 0
    La Gynecoland era cam 100 Ron consultatia anul trecut, plu ca analizele te rup si sunt aceleasi orinude le-ai face, e absurd sa arunci cu banii. Incearca la Medas, e vreo 80 ron consultatia la gineco, in cazul in care nu ai multi bani. Eu mi-am facut analizele la ei si am fost multumita,mi-au depistat o infectie urinara, tratamentul recomandat pe antibiograma a fost potrivit si am scapat de problema.Am inteles ca la Medas sunt unii dintre medicii de la Maternitatea Giulesti, despre care am auzit lucruri foarte bune.
  •  
    • 8 mesaje
    11 Iun 2009, 20:32
    0 0
    va multumesc pt sfaturi :*