Imi creste maseaua de minte :(((
-
0 0Deci, nu mai pooot!
Imi creste maseaua de minte, am o durere de nu va pot povesti in cuvinte, am impresia ca ma doare si gatul, mi-am muscat si falca in timpul noptii din cauza acestei masele si ma doare si urechea de la ea!!!! A, si gingia e umflata si parca si cerul gurii e umflat! Nu pot nici sa inghit ca parca ma doare maseaua si mai tare cand inghit. De ce eu?!
Iau ampicilina din 6 in 6 ore, algocalmin fiole iau ca pe bomboane, ma spal pe dinti continuu si ma clatesc cu apa de gura Eludril ca sa nu se infecteze p'acolo.
Ce as mai putea face in afara de a ma duce la dentist?
Anul asta mi-a scos 2 masele deja (cam mult as putea zice), deci nu mai suport psihic sa mi-o scoata si p'a treia
Pliz help
-
din cate stiu pentru dureri de dinti ketonalul e super bun intreaba totusi la farmacie...si eu am avut probleme cu o masea si luand ketonal mi-au trecut durerile...oricum ar fi bine sa mergi si la un dentist sa stii ca nu e neaparat sa iti scoata maseaua de minte decat daca este cariata si din moment ce tie iti da acum maseaua deci nu e cazul ...eu zic sa incerci*sanatate multa*
-
Deci, am fost la Spitalul Universitar de Stomatologie
M-am infiorat de mizeria de acolo, in primul rand. Am dat 50 RON!!!! pe o radiografie dentala si m-a trimis acasa fara sa-mi faca nimic, cu o reteta de ketonal si antibiotic in mana, pe motiv ca e de domeniul chirurgical si au programari pana in August!!!!!!!!
Vin si ma repet: Dumnezeule, cata mizerie! Instrumentarul era vechi, ruginit pe alocuri, scaunele rupte, varul de pe pereti scorojit si in mijlocul acestui tablou trona o camera de radiologie ultra-modrena. Cred ca e prima data cand mi se face radiografie la masea fara sa ma chinuie nimeni punandu-ma sa "musc filmul". A meritat aia 50 RON!
Exceptand acest lucru totul imi spunea "fugi cat mai departe" si ma intreb: in secolul 21 inca mai avem asemenea spitale?????????????? Si vrem alegeri europarlamentare? Vrem sa fim tratati ca o natie civilizata??? -
Mika_me ,
ai grija cu algocalminul, nu numai ca este foarte toxic pentru ficat, dar eu am fost la un pas de soc anafilactic
de la cateva fiole de algocalmin+neglijenta asistentelor..de fapt il pot numi exces de zel
cunosti un medic homeopat bun?
iti poate prescrie Belladonna sau Chamomilla sau Magnesia phosphorica sau ... functie de tipul de durere,de pacient sunt mai multe remedii pentru dureri de dinti care nu sunt toxice pentru organism
iti sugerez sa consulti un medic homeopat -
Da si eu am fost la Facultatea etc etc ...si e varza...adica se comporta aia parca nu stiu sunt tare aiurea asa ...adica ma gandeam ok platesc dar macar sa se comporte frumos eu le ziceam sa nu ma doara etc etc oricum stiu ca doare dar la stomatologul la care merg eu ma anunta dinainte orice face si e sincera adica imi zice ok acum te va durea putin etc totusi suntem oameni e normal sa ne fie frica...
-
Mika, referitor la maselele de minte....cand mi-au iesit o gramada de probleme mi-au creat, ca si in cazul tau....Cand am vazut asa, mi le-am scos (mai am una) , nu le mai suportam
. Eu, una nu mai suportam psihic sa ma chinui cu dureri si o gramaaada de fiole de Algocalmin - mi se facuse rau de la atatea, asa ca... Oricum, am inteles ca in general maselele de minte creeaza in general o multime de probleme, si atunci e mai bine sa le scoti. Sunt lasate la locul lor doar daca chiar nu ai nici o problema. -
Ajutor fetelor!!!! Ma doare o masea de sub o lucrare veche, am zis ca mi crapa inima azi noapte si continua sa ma doara desi s a umflat gingia pe interior cu cerul gurii, de abia pot sa inghit sis a inrosit putin la baza maselei. Iau ampicilina la 6 ore ce as putea sa mai iau sa se dezumfle si sa mi ia durerea pe care nu o mai suport.
N am mancat si n am dormit, nu pot pleca momentan pe strada sa ajung la un dentist.
Please, ajutati ma va rog!!!!! -
in primul rand nu cred ca ar trebui sa iei Ampicilina, antibioticele trebuie luate doar la recomandarea medicului, altfel risti sa devina microbii rezistenti la ele si sa-si piarda efectul, sa faci suprainfectii cu candida etc. mai ales ca nu stii daca este sigur vorba de o infectie bacteriana, si mai ales nu cunosti care e bacteria(fiecare reactioneaza la alte antibiotice). ti-ar prinde bine un antiinflamator, daca durerea este atat de puternica poti incerca cu Ketonal, dar sa nu faci abuz de el. si incearca sa ajungi totusi la un dentist, doar el poate sa-ti recomande tratamentul corect in functie de ce vede acolo.
-
spiroiu daca tot te-ai apucat sa iei de la sine putere Ampicilina, du tratamentul 5 zile pana la capat.Altfel vei capata rezistenta la antibiotic, indiferent daca intre timp vei merge la stomatolog si vei scapa de durere.Trebuia sa iei doar antiinflamatoare de la inceput ca Ketonal forte, Nurofen.Le alternezi si numai sta mult timp ca trebuie sa-ti scoata lucrarea, sa poata lucra pe canal.Banuiesc ca ai nervul scos.Ai grija de tine.