unghie incarnata

•  
    • 20 mesaje
    7 Iun 2009, 15:48
    0 0
    buna justine daca mai intri sa citesti mesajele,sint alexai,ma bucuram cami trece degetul dar se pare ca mam grabit.a inceput sa ma doara iar si se umfla iar.sper sa nu revna sa o iau de la capat,dar numi place cum arata degetul.se pare ca eu nam noroc sa scap ca baiatul tau.tratamentul lam continuat mereu dar mam bucurat prea devreme.te pup
  •  
    • 32 mesaje
    7 Iun 2009, 21:18
    0 0
    Buna alexai, abia acum am intrat pe forum si-am vazut mesajul tau ! Daca a revenit , inseamna ca tu ai acolo o aschie de unghie care intretine infectia ! Cel mai bine ar fi sa cauti o asistenta care sa te-ajute cu ustensile sterile, sa-ti scoata restul ala si abia apoi sa continui cu tratamentul pe care l-am aplicat eu baiatului . Iti recomand o asistenta , pentru ca doctorii nu stiu decat sa taie ( uneori e bine !) de la inceput , in loc sa incerce sa te ajute intr-un mod mai putin traumatizant . Lipeste-te si tu de cineva priceput ! Te pup si ai grija de tine !
  •  
    • 32 mesaje
    7 Iun 2009, 21:23
    0 0
    Nu te lasa traumatizata prin rezectia unghiei , fa tot posibilul si evita asta ! Eu sunt sigura ca ai sa reusesti ! Si la baiatul meu a durat luni de zile , asa ca nu dispera ! Tine locul cat mai curat posibil , si elimina prin presare usoara infectia locala de la deget , apoi dezinfecteaza cum ti-am spus ! Vezi , poate gasesti totusi bucatica care-ti intretine inflamatia !
  •  
    • 20 mesaje
    16 Iun 2009, 11:41
    0 0
    buna justine iti multumesc din suflet pt incurajari pt interes,dar intre timp am ajuns la medic ca mi se infectase tot degetu si se invinetea si ma durea ingrozitor.am facut bine ca miam calcat pe inima si mam dus am dat de o dr buna si mia dat tratam sa scap de infectia puternica care mi sa intins pe tot degetu si ceva injecti pt os ca nu mai puteam misca degetu si acum dupa citeva zile deja arata mai bine degetu.vineri merg la ea sa vada daca opereaza sau doar cauterizeaza.mie frica dar mia zis ca riscam sami pierd degetu daca mai stateam.o sa vad cemi zice cum merge mai departe si iti spun pe urma.multumesc din SUFLET PT TOT.pup
  •  
    • 32 mesaje
    16 Iun 2009, 17:28
    0 0
    Inseamna ca la tine era putin mai complicat decat parea ! De asta nu-ti trecea cu niciun chip ! Oricum , bine ca ai avut curaj si te-ai dus la medic , si bine ca ai nimerit o dr. draguta ! Iti tin pumnii pentru vineri si ai incredere ca se va rezolva problema ! Asta e : uneori suferim pentru niste chestii minore , in aparenta ! Ai grija de tine !
  •  
    • 20 mesaje
    23 Iun 2009, 17:00
    0 0
    buna justine asa cum am zis te tin la curent cu ce am facut.am mers la dr vineri am reusit si am scapat de operatie asta ca printr-o minune,mia mai dat tratament sa nu recidiveze degetul arata foarte bine,sint foarte fericita ca am scapat de operatie ca se vindeca bine degetul,iau tratament si sper sa nu mai recidiveze.oricum nam uitat ca am scapat de carnea aia de pe unghie datorita tinctiuri de propolis pe care miai recaomandato din suflet tu si care mia facut bine ca poate asa am scapat de operatie.iti multumesc din suflet pt tot.iti doresc din suflet multa sanatate tie si fiului tau si sa dea dzeu sa nu mai trecem niciodata prin asa ceva.multumesc pt tot.va pup
  •  
    • 32 mesaje
    23 Iun 2009, 21:36
    0 0
    Ma bucur tare pentru ca ai scapat de operatie ! Sa ai grija de-acum incolo , cu unghiile , sa nu le lasi sa-ti creasca in carne . Baiatul meu nu mai are nimic . A fost o tentativa la celalalt picior , dar am remediat-o repede . Culmea e ca doar unghiile mari de la picioare sunt cele afectate ! Probabil pentru ca sunt cele mai presate in incaltaminte . Multa sanatate iti doresc si bolile sa fuga de tine , ca puricii de apa !!!