am probleme cu somnul!!!

•  
    • 11 mesaje
    3 Iun 2009, 20:26
    0 0
    buna, am 18 ani , si am o mare problema .... inca de mica am probleme cu somnu, in timpul noptii simt multe fioruri si furnicaturi in tot corpul, e ca si cum cineva nu-mi da pace. nu am probleme cu vre-un curent ,cum ar fi emo sau mai stiu eu ...., sunt un copil normal imi place viatza nu ma uit la firme horror si nici nu ma intereseaza cimitirele. nu stiu ce sa fac seara e un chin pentru mine , daca dorm singura, noptile sunt albe. mi-e foarte frica , am vorbit si cu ai mei , dar spun ca e doar imaginatia mea. mi-as dori sa nu mai am aceasta problema, pentru ca am nevoie sa fiu odihnita pentru a doua zi. inca de la varsta de 5 ani am vazut in holul casei , in fata usii de la intrare , un abur alb ce se misca circular de sus in jos, de atuci imi apre mereu cand ma duc seara la baie, la varsta de 10 ani am auzit intr-o seara cum ma striga cineva la geam, am iesit pe geam si cand m-am uitat era o femeie in alb si semana perfect cu bona mea ce tocmai murise. mi s-au intamplat multe chestii de atunci, iar noaptea stau ca un iepure nici macar nu pot sa atipesc..... daca aveti sa-mi dati un sfat il primesc cu mare placere.... , dar refuz tot ce tine de preoti si biserica , pentru ca am experimentat destule si nu mai am incredere.
  •  
    • 266 mesaje
    4 Iun 2009, 10:14
    0 0
    Poate te ajuta:

PASSIFLORA - Calmant şi uşor sedativ.
    Detalii produs:
    Compoziţie Passiflora incarnata herba 0.190g/cps. Acţiune farmacologică: Anxiolitic, hipnotic Are efecte benefice în cazul tulburarilor somnului, datorita compusilor sai principali; flavonoide, vitexina. Determina instalarea unui somn fără treziri în timpul noptii. Suprima starea de anxietate, nervozitate, angoasa (util în atacul de panica). Fara a determina dependenta, Passiflora reuseste inlocuirea cu succes a hipnoticelor clasice, carora li se diminueaza progresiv dozele. Posologie: - în caz de insomnie: 2 capsule inainte de masa de seara, şi 2 capsule inainte de culcare; - în caz de nervozitate: 3 capsule/zi, inainte de mesele principale. Prezentare: Flacon cu 200 capsule tari gelatinoase.
  •  
    • 11 mesaje
    4 Iun 2009, 15:00
    0 0
    am sa incerc , sper sa mearga , multumesc!
  •  
    • 345 mesaje
    4 Iun 2009, 20:55
    0 0
    Cum ii poti recomanda unei fete de 18 ani, un anxiolitic - hipnotic - chiar daca este natural? Cu ce drept? Un adolescent de varsta ei, speriat, poate lua in considerare orice sfat.

Fata draga, nu lua pastile. Eu personal cred ca iti induci starea ta de agitatie, de viziuni... Incearca sa lasi o lumina aprinsa, bea ceaiuri si nu in ultimul rand incearca sa gandesti rational. Stiintific nu au fost demostrate niciodata fantomele.
    Daca rational nu iti poti controla panica si frica, atunci securizeaza-te cu gandul ca daca chiar crezi ca ai vazut 2 fantome de 2 ori, ele nu ti-au facut rau tie. Ignora-le si traieste-ti viata.

Sfatul meu, mergi la un psilolog bun. Poti merge la centrul SPER.. nu e reclama, iti sugerez pentru ca ii cunosc pe oamenii de acolo.

Nu e cazul de pastile, in niciun caz daca acestea nu sunt recomandate de psihiatru. Iar acestea le recomanda, doar daca terapia nu a avut efect. Sincer eu cred ca e o stare indusa, repet, poate tu esti o fiinta mai sensibila.

Ziua si noaptea sunt complementare. Binele si raul la fel. Si tu ai parti bune si parti rele. Asta nu inseamna ca daca ai si parti rele esti excusiv rea!

Daca chiar exista fantome, spirite, exista cum existam si noi! Un total, dar totusi cu existente separte.

Incearca sa te obisnuiesti si cu nooaptea.. este frumoasa, cu stele si luna si cu mirosul teilor de mai.

hai capul sus si incearca sa privesti altfel viata! Si vorbeste cu ai tai aceste probleme.
  •  
    • 11 mesaje
    5 Iun 2009, 14:22
    0 0
    am vorbit cu ai mei, si ma inteleg foarte bine...deja am inceput sa iau un ceai de la plafar ce ma calmeaza si am serile parca mai bune...iti multumesc pentru incurajari si sa stii k sunt deacord cu tine in ceea ce priveste fantomele, gandesc rational, dar cand vezi iti schimbi parerea, sper ca o sa trec si peste asta.