ajutati-ma si pe mine:(
-
29 Mai 2009, 14:470 0stie cineva cit de neregulat poate fi ciclul menstrual dupa incetarea administrarii contraceptivelor???pe 23 aprilie mi-a venit ciclu,si s-a incheiat pe 30 dar ultimile 3 zile a fost niste scurgeri de culoare neagra,acum e 29 mai si inca nu a venit;am luat pilule 9 luni, am oprit administratia pe 14 martie (incheierea blisterului),am avut contact sexual coitus iterruptus pe data de 21 si 26 mai si mentionez ca a iesit afara la timp...poate imi raspunde cineva daca nu vine din cauza neregularii sau poate fi si sarcina??
merci anticipat -
29 Mai 2009, 15:41pai se poate sa-ti intarzie si de la una si de la alta. cand trebuia sa-ti vina ciclul?si eu am luat pastle, le-am lasat dupa un an dar numai prima menstruatie mi-a venit putin mai tarziu iar deja de la a doua ciclul imi era reglat, stiam cand trebuie sa-mi vina. mai stai cateva zile si daca nu iti vine fa-ti un test. coitus nu e o metoda fiabila, mai ales acum cand se zice ca esti mult mai fertila (dupa ce lasi anticonceptionalele ovarele ´´odihnite´´ atata timp incep repede sa lucreze si pot avea loc ovulatii multiple)