m-am saturat:(...

•  
    • 165 mesaje
    27 Mai 2009, 22:45
    0 0
    Nu am fost inca la ginecolog..ca mi-a trecut o perioada.....burta.Dar incep sa am din nou aceleasi simptome...ma intzeapa in burta si parca ma simt balonata, umflata..dar mai mult seara si dimineatza...despre ce poate fi vorba?Si cand intr-o parte cand in alta....de sarcina poate fi vorba?si mai ceva..cand ma ridic de pe scaun ma intezeapa mai tare..adica ma doare burta mai tare.Va rog sa imi raspundeti.pentru ca mam saturat de ingrijorarea asta.
  •  
    • 94 mesaje
    28 Mai 2009, 01:15
    0 0
    eu zic sa mergi la ginecolog, noi nu te putem ajuta...succes
  •  
    • 361 mesaje
    28 Mai 2009, 11:05
    0 0
    pot fi si chisturi, eu am avut dureri din cauza acestora si doar operatia ma scapat
    mergi la ginecolog macar un eco sa faci
  •  
    • 361 mesaje
    29 Mai 2009, 07:28
    0 0
    si eu sunt tot din arad eu la Miclea am fost si ma scapat mergi sa vezi pana nu e prea tarziu
  •  
    • 11 mesaje
    5 Iun 2009, 18:08
    0 0
    cand stai jos pe scaun te doare fundul sau ai o senzatie de intepare in spate si burta? si cat de des te duci cu scaunul?
  •  
    • 165 mesaje
    6 Iun 2009, 21:29
    0 0
    ma duc cam rar cu scaunul.....si de ex..astazi dupa ce am avut contat sexual xu prioetenul meu..iar am nceput sa ma simt mai rau..dureri d burta cateodata etc...oare d c..dupa fikre contact sexual..ma simt mai rau..si ma inteapa in burta?
  •  
    • 11 mesaje
    7 Iun 2009, 08:14
    0 0
    stiu ca o problema aseamanatoare are si mama mea, bine ca ea nu mi-a povestit cum e cu actu sexual , dar stiu ca se duce foarte rar cu scaunul si are dureri de burta ingrozitoare. i s-a recomandat sa se duca la iasi sa i se faca o endoscopie sau ceva de genu nu mai stiu cum se cheama. e posibil sa ai reziduri pe intestinul gros si de aceea sa te doara atat de tare. sau mai stiu ca matusa mea a avut febron si a avut aceleasi simtome inainde de a fi operata. mai bine te duci sa faci un control, e cel mai sigur.
  •  
    • 33 mesaje
    7 Iun 2009, 21:40
    0 0
    poate ai chisturi sau poate fi vorba de o raceala netratata,consulta un ginecolog e mai in masura sa iti dea un sfat de sarcina nu e vorba asa ca nu iti fa probleme
  •  
    • 165 mesaje
    7 Iun 2009, 21:50
    0 0
    va mnmultumesc mult.m-ati linistit in privinta sarcinii..sper asa sa fie
  •  
    • 165 mesaje
    9 Iun 2009, 20:08
    0 0
    fetelor...mai a aparut un simptom nou........mi-a mai trexut durerea de burta..dar mi s-au umflat picioarele(glezna) stangu mai tare si ma doare cand il intorc sau cand il misc....si dreptul e umflat si ma doare dar nu chiar asa... Toti imi spun ca poate mi-am sucit glezna, sau sa fi calcat stramb da nu imi aduc aminte sa fi facut asa. si ..cu atat mai putin la ambele picioare
    Mentionez ca m-am angajat de curand..si nu am prea fost obisnuita cu munca si am stat o zi..doar atat o zi in picioare..dar nu cred ca e de la aia.Maine m-am hotarat sa merg la medicul de familie..dar as vrea sa stiu si parerea voastra....Sper ca nu are legatura tot ce v-am spus mai sus cu ce mi se intampla acum.
    V-am spus ca imi sta intruna gandul la sarcina....nu vreau sa fie asa ceva......si practic nici nu ar avea cum daca am facut-o protejat..dar...........Ma ajutati?
  •  
    • 10 mesaje
    3 Aug 2009, 15:13
    0 0
    daca vrei un medic ginecilog bun ,ti-l recomand pe furau.are cabinet la policlinica de la boul rosu.pa.