m-am saturat:(...
-
0 0Nu am fost inca la ginecolog..ca mi-a trecut o perioada.....burta.Dar incep sa am din nou aceleasi simptome...ma intzeapa in burta si parca ma simt balonata, umflata..dar mai mult seara si dimineatza...despre ce poate fi vorba?Si cand intr-o parte cand in alta
....de sarcina poate fi vorba?si mai ceva..cand ma ridic de pe scaun ma intezeapa mai tare..
adica ma doare burta mai tare.Va rog sa imi raspundeti.pentru ca mam saturat de ingrijorarea asta. -
stiu ca o problema aseamanatoare are si mama mea, bine ca ea nu mi-a povestit cum e cu actu sexual , dar stiu ca se duce foarte rar cu scaunul si are dureri de burta ingrozitoare. i s-a recomandat sa se duca la iasi sa i se faca o endoscopie sau ceva de genu nu mai stiu cum se cheama. e posibil sa ai reziduri pe intestinul gros si de aceea sa te doara atat de tare. sau mai stiu ca matusa mea a avut febron si a avut aceleasi simtome inainde de a fi operata. mai bine te duci sa faci un control, e cel mai sigur.
-
fetelor...mai a aparut un simptom nou
........mi-a mai trexut durerea de burta..dar mi s-au umflat picioarele(glezna) stangu mai tare si ma doare cand il intorc sau cand il misc.
...si dreptul e umflat si ma doare dar nu chiar asa...
Toti imi spun ca poate mi-am sucit glezna, sau sa fi calcat stramb da nu imi aduc aminte sa fi facut asa. si ..cu atat mai putin la ambele picioare
Mentionez ca m-am angajat de curand..si nu am prea fost obisnuita cu munca si am stat o zi..doar atat o zi in picioare..dar nu cred ca e de la aia.Maine m-am hotarat sa merg la medicul de familie..dar as vrea sa stiu si parerea voastra
....Sper ca nu are legatura tot ce v-am spus mai sus cu ce mi se intampla acum.
V-am spus ca imi sta intruna gandul la sarcina..
..nu vreau sa fie asa ceva...
...si practic nici nu ar avea cum daca am facut-o protejat..dar.....
......Ma ajutati?