Hemoragii nazale
-
26 Mai 2009, 23:440 0buna fetelor!am si eu o probema mai veche cu mama mea...i curge sange pe nas si in acelas timp scuipa si pe gura ,si se ineaca de la sange...nu stiu ce sa mai fac...s-a cauterizat acum un an,timp in care nu i-a mai curs sange,iar acum a inceput iar hmoragiile..mi-e teama ptr k pierde aproape zilnic sange,va rog indrumati-ma intr=un loc unde o pot trata k nu mai mai pot sa-mi vad mama asa
(((((( -
27 Mai 2009, 10:51E foarte probabil sa fie un defect de pata vasculara si ar trebui revazuta de un ORL-ist.
O alta posibilitate ar fi sa aiba valori mari ale tensiunii arteriale si sangerarea din nas sa fie ca un fel de supapa de salvare, dar e putin probabil sa aiba in fiecare zi valori atat de mari tensionale incat sa determine sangerare.
O a treia posibilitate ar fi sa aiba un defect de coagulare si daca ia cumva medicamente care ii "subtiaza sangele" ar trebui revazute.
Din cate stiu cam astea ar fi cele mai frecvente cauze. -
3 Iun 2009, 00:15multumesc torentica,sper k se va rezolva aceasta problema,desii sunt pesimista....voi consulta un alt dr.sanatate va doresc la toate