Parodontoza
-
26 Mai 2009, 07:230 0buna ziua....problema mea este ca am parodontoza....am facut vaccin cantastim degeaba.........mai grav este k miroase foarte urat in partea de jos unde am si problema si nu pot sa scap de miros sub nici o forma......ce sa mai incerc?vreun vaccin ceva,injectie k incerc orice.....
-
27 Mai 2009, 10:09Am si eu o prietena cu o astfel de problema. Am inteles de la ea ca merge saptamanal la stomatolog care ii face niste injectii. Sfatul meu este sa intrebi la stomatologul tau despre ce este vorba. Idea este ca trebuie mers in fiecare saptamana pentru acest tratament. Sper ca informatia mea sa iti fie de ajutor. Sanatate !
-
28 Mai 2009, 07:19da e vb de cantastim care se face in fiecare saptamana cate o fiola.....da am facut si asta dar este numai pt imunizare si mie mi s-a spus k ar si stopa pt o perioada rewtragerea gingiilor......si mai e bine sa se faca in vreo 5 sedinte de cantastim
adik 10 sedinte pauza jum de an si tot asa -
28 Mai 2009, 12:52probabil ti-ar trebui un detartraj subgingival si un tratament cu antibiotic. sigur, si o igiena riguroasa.
-
10 Dec 2010, 15:16Stiti ceva de Piascledine pentru parodontoza? A luat cineva? Mie mi-a zis dentista sa incep sa il iau. Am si eu parodontoza, mi-a facut tot felu de tratamente si detartraje si acuma sunt ok. Insa mi-a zis sa iau medicamentul asta ca cica ajuta.
-
13 Dec 2010, 14:29eu ma spal cu paradontax si lacalut alternativ..mi s-au facut chiuretaje gingivale..detartraje...igiena riguroasa si am fost ok..
Deasemenea am facut si un autovaccin la cantacuzino acum 6 ani cred si acum sunt ok..