stresul.. boala de care numai scap

•  
    • 11 mesaje
    20 Mai 2009, 19:42
    0 0
    buna fetelor...de aproape 3 ani sufar de stres,uneori nici eu nu ma mai suport ma lupt cu mine zi de zi incerc sa nu ma mai gandesc chiar la toate..ma trezesc ami fac griji peste zi ami fac griji,seara ma pun in pat,ami fac griji ,dar pur si simplu din nimikuri,ma gandesc la copii,cum sa fac sa le fie bine ,sa fie fericite educate,sa nu pateasca cv,apoi ma gandesc la problemele mele ,avand o groaza mai ales fiind si mama singura ami este cam greu sa dau cap in cap cu toate ,incerc sa ma linistesc ,ma linistesc 30min apoi iar ma stresez,ma gandesc la fel si fel de lucruri inutile defapt ,problema este ca sant genul de femeie cauia ai pasa de toate si de toti ami fac griji din orice si sincer numi place ca sant asa ,ies ma plimb ascult muzica clasica,vb cu amici,dar demulte ori cand fac astea tot stresul invinge ce sa fac...ami cade si parul,la medic nu vreau sa ma duc pt ca sant sigura cami da medicamente si eu nu sant de acord cu ele..un sfat bun dinpropie experienta va rog...
  •  
    • 367 mesaje
    21 Mai 2009, 00:13
    0 0
    buna,
    pun pariu ca nu faci dragoste,,,
  •  
    • 36 mesaje
    21 Mai 2009, 09:12
    0 0
    incearca sa-ti faci un prieten mai de suflet cu care sa impartesti toate problemele si -o sa fie bine
  •  
    • 476 mesaje
    21 Mai 2009, 10:19
    0 0
    Daca iti spun ca o sa iti dai tiroida peste cap te vei linisti?
    Citeste postarile despre hipertiroidie...
  •  
    • 3 mesaje
    21 Mai 2009, 10:51
    0 0
    Draga Monica,
    In viata e mai bine sa fii putin mai detasat, sa nu iei toate problemele la propriu, sa nu pui totul la suflet.Stiu ca uneori e greu sa fii asa, dar e mai sa-ti impui sa fii un pic mai detasata.Stresul nu face decat sa-ti aduca modificari hormonale, boala, depresie...E bine sa-ti gasesti sau sa te rogi sa -ti gasesti un sufletel care sa fie langa tine, sa te inteleaga, sa poti comunica cu el, sa te ajute...
  •  
    • 380 mesaje
    21 Mai 2009, 12:32
    0 0
    Am citit ca ceaiul de sunatoare e foarte bun in cazul depresiei. Personal, eu am reusit sa ma relaxez dupa un somn bun si indelungat (de obicei in week-end), dorm cat am nevoie si cititul unei carti bune (genul pa care nu l-ai lasa din mana, si de-abia astepti sa vii de la serviciu ca sa mai citesti putinel).
    Du-te si la biserica sau roaga-te acasa, citeste articole motivationale, orice ca sa-ti stramute gandurile si sa vezi ca dracul nu e asa de negru.
  •  
    • 380 mesaje
    21 Mai 2009, 12:34
    0 0
    Si inca ceva, cum vine un gand stresant, gandeste-te se poate intampla, ce poti face, si apoi realizeaza ca nu tine totul 100% de noi. Asa ca tu stii ce sa faci ce tine de tine, restul de Dumnezeu.
  •  
    • 8 mesaje
    21 Mai 2009, 12:45
    0 0
    hello, incearca ozonoterapia! am auzit ca da rezultate super bune.
    multa bafta!
  •  
    • 11 mesaje
    22 Mai 2009, 14:26
    0 0
    nici stiu cum sa va multumesc pt toate sfaturile date fetelor mii de multumiri, si sincer am sa incerc toate sfaturile astea date de voi santeti niste dulci toate va pup si sa va fereasca domnul de stres multa sanatate si inca odata va multumesc ff mult am sa revin peste 1 luna sa vedem ce rezultate obtin din sfaturile voastre va pup sa aveti o zi minunata
  •  
    • 261 mesaje
    22 Mai 2009, 16:19
    0 0
    starea de stres poate fi si de la tiroida. Du-te la endocrinolog.
  •  
    • 224 mesaje
    22 Mai 2009, 21:36
    0 0
    poti incerca un tratament cu esente florale bach,vezi pe google amanunte.....eu am incercat si a dat rezultate...succes
  •  
    • 1 mesaje
    24 Mai 2009, 07:49
    0 0
    buna sunt catalina la fel sunt singura si cu 2 copii acum sunt in momentul cel mai greu al vietii mele de o sapt sunt si fara serviciu si vad ca incercarile mele de a ma reangaja sunt in zadar. la fel dorm f. putin gandurile ma apasa dar un efect f.bun il au medicamentele naturiste.sora mea e colaborator amway si mi a dat pastile ptr depresie ,ptr caderea parului mi a dat fier vreau sa spun ca tratamentul il iau de la 1mai si pe 14mai mi s-a spus azi e ultima zi de munca poate alta data faceam o criza acum ma gandesc doar la ce am de facut sa merg mai departe si culmea ca o solutie am gasit o sa fac un curs daca vrei sa vorbim mai mult adresa mes cata_gilea.intotdeauna le zic apropiatior mai ales ca trebuie sa ai grija de copii
  •  
    • 11 mesaje
    8 Aug 2009, 16:56
    0 0
    am fost la medic si mi sa apus ca nu am nimik legat de tiroida ci a fost doar o perioada mai frea din viata peste care trebuia sa trec,dar...acum sa nt ff bine sant fericita am scapat si de stres mam lupatat singura cu gandurile mele si uite ca am ajuns la rezultatul dorit totul este sa vrei si sati doresti din suflet sa fie bine,va multumesc tuturor celor care miau dat sfaturi,va doresc multa sanatate si multa liniste sufleteasca..zile frumoase in continuare ...va poop
  •  
    • 600 mesaje
    8 Aug 2009, 17:28
    0 0
    Suntem predispusi sa ne facem griji si sa vedem intai raul daca in copilaria nu ne-a fost prea roz, nu avem incredere ca poate sa fie bine desi nu avem probleme majore, e bine ca ai reusit sa fii optimista.
  •  
    • 152 mesaje
    11 Aug 2009, 10:16
    0 0
    Incearca si masajul, te va ajuta sa te relaxezi, iar daca corpul e relaxat atunci si mintea e calma Am pregatire de tehnician maseur (masaj somatic, reflexoterapie, masaj medical) si vad la clientele mele efectul dupa o sedinta de masaj. O zi minunata, Dana
  •  
    • 397 mesaje
    11 Aug 2009, 11:33
    0 0
    buna!eu cred ca stresul este "boala"de care sufera multe persoane.