Endocrinologie -acnee?

•  
    • 556 mesaje
    19 Mai 2009, 16:28
    0 0
    Bune fetelor. Am fost la medicul de fam pt niste analize de rutina si mi-a zis ca ar putea sa imi dea anticoncep pt acnee. Mi-a luat sange deja si a trecut pe fisa de analiza:ALG,TPO,TGP,glicemie, Ca total, Ca ionic, Mg , Fe si inca ceva da nu inteleg ce a scris.Astept rezultatele marti.

Intrebarea e -Sunt suficiente acestea sa vada ce anticoncep. mi se potrivesc pt acnee si organismul meu?Eu stiam ca asta se face la endocrinolog.
    Ma gandeam sa ma duc la Emilia Gudovan la Medical City pt dozarile hormonale. A fost cineva la ea?E ok?Si ce analize endocrinlogice se fac pt aceasta problema ca sa vada ce anticoncep iti da? Dc stie cineva si ar putea sa imi raspunda si mie.....As vrea sa nu ma duc total aeriana , sa stiu cat de cat ce sa cer..Orice alte sfaturi sunt bine venite pe tema asta. Multumesc si scuze de mesajul kilometric.
  •  
    • 81 mesaje
    19 Mai 2009, 20:30
    0 0
    Eu am dus-o pe fiica-mea la dermatolog si si-a rezolvat problema dupa cateva sedinte de laser si un tratament recomandat cu o crema fotoprotectoare.
    Daca esti dintr-un oras mare cauta un astfel de medic ca nu se poate sa nu gasesti.
    Ti-as da adresa doamnei doctor unde am fost noi (in Bucuresti) dar nu vreau sa se creada ca ii fac reclama.
  •  
    • 556 mesaje
    19 Mai 2009, 22:41
    0 0
    Torentica multumesc de sugestie si as vrea sa stiu numele doctoritei intr-un mesaj privat pe forum dc nu vrei sa postezi. Si eu sunt din Bucuresti doar ca momentan nu imi permit interv laser..presupun ca te-a costat ceva. Deocamdata nu muncesc ca sunt in an cu licenta si am multe pe cap dar vreau sa fac si laser pentru ceva cicatrici dupa ce ma angajez.

Si apropo eu am deja 23 ani ...ma chinui cu probl asta de pe la 12 cu diverse creme , antibiotice de la dermato , retete naturiste...Poate fiica ta e mai mica si ai tratat problema "din fasa", Oricum ma bucur ca a rezolvat asa usor pt ca stiu ce frustrant e.
  •  
    • 81 mesaje
    20 Mai 2009, 13:05
    0 0
    Fiica-mea are 19 ani deci sunteti de varste relativ apropiate. Si ea se chinuie de la 13 ani cu diferite metode.
    Tot tratamentul a costat 100 de euro(4 sedinte spatiate la 1 saptamana). Si la ce efect bun a avut a meritat fiecare euro, crede-ma.
  •  
    • 556 mesaje
    20 Mai 2009, 17:25
    0 0
    Mda..nu e asa mult...ma asteptam la o suma mult mai mare si pt o sg sedinta. Te-as ruga sa imi lasi si mie datele complete despre locatie, doctorita, cum se numeste , un nr de tel eventual.
  •  
    • 81 mesaje
    20 Mai 2009, 20:13
    0 0
    Am mai scris si pe alt thread... o sa se creada ca fac reclama...nu e, chiar a fost super ok si e pacat sa nu spun si la altii...
    Dau un copy/paste de pe threadul cu dermabraziunea :

Pe doctorita o cheama Natalia Dumitrescu. Cabinetul e pe Oltenitei, cum mergi de la City Mall spre Brancoveanu pe partea dreapta cam la 50 de metri de Biserica catolica. E in cadrul unei clinici cu stomatologie, radiologie si nu mai stiu cu ce. Dotarile sunt super.
    Clinica se cheama beauty dent expert.

In plus uite ca a gasit-o fiica-mea pe net si ai si adresa si telefon si tot : beautyconsultant.ro
  •  
    • 556 mesaje
    20 Mai 2009, 22:11
    0 0
    Mersi mult de informatii torentica