doctor bun pt operat alunite (din Iasi)

•  
    • 32 mesaje
    18 Mai 2009, 22:40
    0 3
    Buna fetelor ! In seara asta am vazut un reportaj pe ProTv despre alunite ( abia m-am linistit , ca pe mine ma ia periodic cate o treaba din asta ) , si iar m-a apucat tremuriciul , pentru ca baiatul meu are 2 alunite destul de mari si am o obsesie pentru ele ! Bineinteles ca am fost prin toamna la un control , si dr. mi-a spus sa le tin sub observatie ( asta fac de vreo 14 ani !!! ), dar ca nu-i cazul inca sa intervenim ! Eu nu sunt deloc impacata cu gandul ca le are si sunt terorizata de indoiala de a i le scoate sau a le lasa la locul lor ! Cel mai aproape mi-ar fi Iasiul ! Daca este vreuna dintre voi care sa stie cazuri concrete de doctori buni ( si mai ales responsabili !) care au rezolvat fara probleme astfel de cazuri , va rog din suflet sa-mi raspundeti ! Sunt singura din casa care este macinata de treaba asta si ma culc si ma trezesc cu obsesia asta in cap ! Va multumesc si va pup !
  •  
    • 224 mesaje
    19 Mai 2009, 08:21
    0 0
    Din ca ai postat tu,reiese ca esti ingrijorata fara motiv(scuze daca gresesc).....pt ca: multe persoane au alunite,si nu e nici o problema,tu ,prin gandirea obsesiva pe ac subiect,poti influienta negativ desfasurarea lucrurilor s.a.ma.d In fam ta sau a sotului,a fost cineva care a suferit de afectiuni legate de alunite? sau dermatologice ,in general?ai grija cum gandesti,e f important(nu vreau sa te sperii,dar asa e)....sa scoti alunitele,fara ca ele sa dea semne ca ar fi agresive,e aiurea.....
  •  
    • 1234 mesaje
    19 Mai 2009, 09:54
    1 0
    dr. Alexandru Niculescu are cabinet in Pacurari.
  •  
    • 32 mesaje
    19 Mai 2009, 14:16
    0 0
    Buna fetelor ! Doolly , cred ca baiatul meu le mosteneste pe linie paterna ( eu si cei din fam. mea n-avem) pentru ca soacra mea are foarte multe , la fel si fratii ei , iar sotul meu are una din alunite exact pe aceeasi parte a corpului ca si baiatul ! Nu cred ca are vreo influenta gandirea mea asupra unei alunite, in sensul ca daca ma gandesc ca va stagna , chiar asa se va intampla ! Dar e mai bine sa previi decat sa vindeci ! Pe mine ma ingrijoreaza mai ales una din ele ! Ramona , poti sa-mi spui mai exact daca dr. respectiv are aparatura performanta sau daca stii vreun caz concret , rezolvat ! Multumesc mult !
  •  
    • 21507 mesaje
    19 Mai 2009, 14:51
    0 0
    nu-ti trebuie aparatura performanta ca sa ''scoti'' o alunitza...cred ca-i mai bine sa te sfatuiesti c-un medic,sa nu te-apuci sa scoti preventiv,ca n-are rost,multa lume are de-astea..trebuie s-apara anumite semne,ca sa fie nevoie de interventie chirurgicala
  •  
    • 32 mesaje
    19 Mai 2009, 15:22
    1 0
    Mika , eu ma refer la un dermatoscop performant , pentru a vedea adancimea alunitei si eventualele transformari ale ei ! Pentru ca daca se impune excizarea lor , sa se faca cu maxima siguranta ! Stiu ca se scot chirurgical ( de preferat ), cu un simplu bisturiu ! Dar as dori sa primesc un raspuns concret , de la eve care au trecut prin asa ceva , sau care stiu de cazuri rezolvate ! Prefer Iasiul , dar , la o adica , poate sa fie si alt oras !
  •  
    • 21507 mesaje
    19 Mai 2009, 15:39
    0 0
    sint cazuri rezolvate,normal...poate ma repet,dar e necesar sa apara niste semne clinice,nu intru in detalii pe-aici,ca sa fie excizate...se face la dermato sau la chirurgie si conteaza mai mult medicul,decit aparatura...de evitat soarele si solarul,in situatia asta...zici c-ai fost la control,in toamna,f bine,inseamna ca e supravegheat,obsesiile nu-s bune,ii induci si copilului o stare p.roasta...pt linistea ta,iti spun ca multe persoane au de-astea,inclusiv eu,ca-s mostenire de familie nu le zadar,nu pun soare pe ele dar nici nu-s fixata pe asta ,din contra, le consider accesorii indispensabile
  •  
    • 32 mesaje
    19 Mai 2009, 16:07
    0 0
    Mika, am spus la inceputul topicului ca eu sunt singura din casa care-si face probleme , baiatul meu nu le da importanta ! La una din ele , pigmentul maroniu iese cumva de sub alunita si se imprastie ca o umbra , intr-o parte ! Atat ma nelinisteste ! Nu creste si nu si-a schimbat forma ! Dar dr. la care am fost mi-a spus ca deocamdata nu prezinta pericol , in schimb a completat ca o cunostinta de-a ei a murit in 2 ani de la o alunita asemanatoare cu a lui ! Si asta mi-a spus-o de fata cu el ! Mi s-a parut lipsita de caracter ! Baiatul meu nici n-a luat-o in seama , dar pe mine m-a speriat ! In schimb a fost foarte preocupata sa-i rezolvam acneea si sa ma programeze la o curatire de ten si niste tratamente , care m-au stors de bani si nici n-au avut efect !La ea nu ma mai duc niciodata ! Acum ma intelegi de ce ma consum ! Te-am pupat !
  •  
    • 315 mesaje
    19 Mai 2009, 16:24
    0 0
    Eu mi-am scos alunite atat prin cauterizare, cat si cu bisturiu. Le-am scos pt ca ma deranjau estetic, nu ca as fi avut ceva in neregula cu ele.
    Folclorul e vast, nu credeti tot ceea ce auziti, Nu e nicio tragedie sa le scoti (la un chirurg bun).
  •  
    • 1234 mesaje
    20 Mai 2009, 11:58
    0 0
    da, eu sunt un caz concret.
    mi-am cauterizat o alunita proeminenta la dr. Niculescu si nu mi-a ramas deloc semn.
    am mers la Spitalul Militar (acolo lucreaza el), acolo are aparatura buna, nu la cabinet.
    si mai avem un alt tip de alunite care nu se puteau face decat prin operatie. am mers la spit. de urgente la un "mare" doctor "expert in operatii estetice. mi-au ramas niste semne pe corp de toata frumusetea. mai urate decat la operatia de apendicita.
    asa ca optez pt. cauterizare, nu pt. operatie (decat daca te asiguri ca n-o sa-si bata joc de tine).
  •  
    • 32 mesaje
    20 Mai 2009, 15:33
    0 0
    ramona , sa inteleg ca celelalte alunite ( cele operate ) nu tot dr. Niculescu le-a rezolvat ! De ce nu te-a operat tot el ? Sau intai ai fost la altcineva care te-a operat , si dupa aia la dr. Niculescu , care te-a cauterizat ! Eu as opta pentru operatie clasica , pentru ca este mai sigura in cazul baiatului meu ! Multumesc de raspuns ! Te pup !
  •  
    • 32 mesaje
    21 Mai 2009, 15:53
    0 0
    Nu mai stie nimeni si alti medici buni in Iasi pentru problema mea !? As vrea sa am mai multe variante ca sa pot avea mai multe pareri si sa iau decizia cea mai buna !
  •  
    • 81 mesaje
    21 Mai 2009, 16:35
    1 0
    Luni pe 25 e ziua mondiala impotriva cancerului de piele. Eu m-am inscris la spitalul Colentina. Practic se inscrie cine vrea si va fi examinat gratuit de catre un medic cu ajutorul dermatoscopului.
    Anul trecut s-a dus barbatul meu si a avut o alunita mai ciudata pe care i-a si scos-o a doua zi.
    Cred ca se organizeaza si la Iasi.
  •  
    • 32 mesaje
    21 Mai 2009, 20:47
    0 0
    Merci , torentica, am sa vad si asta ! Cred ca va fi superaglomerat , mai ales ca-i gratuit ! Dar eu as fi preferat sa merg la cineva care sa se ocupe de noi , in mod special , indiferent de costuri !
  •  
    • 315 mesaje
    21 Mai 2009, 21:40
    0 1
    Nu orice alunita se poate cauteriza. Cele care au baza mai mare trebuie indepartate chirurgical.
  •  
    • 32 mesaje
    22 Mai 2009, 08:55
    4 0
    Am reusit azi sa ma inscriu la Iasi ( la tel. verde) , la dr. Niculescu , cum mi-a sugerat ramona ! N-am mai gasit nimic si despre alti medici din Iasi , oricat am cautat pe net ! Sper sa fie buna alegerea mea ! Daca a fost vreo eva operata ( chirurgical )de dr. Niculescu , o rog sa-mi dea o veste !
    Va pup !