BAZINE DE INOT - UNDE ???
-
0 0stiti careva de un bazin de inot cu apa curata, program flexibil, in bucuresti?
multam dinainte !!!
ca m-am cam saturat sa dau la pedale pe bicicleta ergonomica si iaca vine vara si tot 10 kile am in plus -
Pisicuto, la Lia Manoliu (fostul 23 August - National) este complexul olimpic de inot; abonamentul este 800.000 lei si ai trei intrari pe saptamana; iti trebuie costum de baie, casca, papuci si prosop. Trebuie sa le aduci un aviz epidemiologic de la medicul de familie, la inscriere. Este un bazin curat si foarte bine ingrijit dar sedintele sunt intre 21.00-22.00 dupa programul celor care fac performanta; alt inconvenient este ca trebuie sa-ti stabilesti datele de inot in avans, la abonament. In afara de asta nu sunt probleme. Celelalte piscine stiu ca nu sunt sigure in privinta bolilor de piele. Balaceala placuta! De ce nu folosesti masajul anticelulitic? Iti dau eu maseurul meu. E profesionist, are rezultate excelente si pretul este foarte convenabil. Te pup. Andra.Vasilescu@k.ro
-
Moricuta te pup. Bazinul descoperit inca nu functioneaza. Pentru ca programul e seara e mult mai lejer. Ce-ti veni cu copiii? Sunt si copii si adulti.
Despre maseur ce sa-ti spun! Eu sunt superincantata de masajul pe care mi-l face! Am inceput in februarie, am facut intens pana la mijlocul lui mai si acum fac de intretinere si antivergeturi. Tipul e foarte seriosm nu incurca borcanele si ma controleaza strict din punctul de vedere al ingrijirii corpului. Si mie imi convine de minune sa aiba grija de mine ca stii si tu, cand nu ai pe cineva care sa te urmareasca, esti mai delasatoare, te minti singura, tinzi sa scapi caii in papusoi. Merge pe premisa ori obtine rezultate ori nu se mai incurca. Imi convine ca imi face masaj la mine acasa si nu trebuie sa pierd timpul pe drum la cabinetele de masaj, fixez masajul cand imi convine, in functie si de timpul lui, bineinteles. Face masaj cu 100.000 lei pe ora si o sedinta tine doua ore dar de multe ori ajungem la doua ore jumatate pana isi termina programul, pentru ca are o anumita ordine in tratament. Poate ca te mira durata dar mie mi se pare ca trece repede pentru ca imi place masajul enorm si stau ca o pisica torcand. Niciodata nu mi-a luat mai mult de 200.000 pe sedinta si termina intotdeuna cu masaj refexoterapeutic la picioare care pe mine ma innebuneste! Cremele ti le recomanda el si le cumperi tu, sunt ale tale. Eu folosesc Gerovital Plant, Dove si galbenele (pentru picioare). La inceput am facut trei sedinte pe saptamana, dupa doua luni am scazut la doua iar acum fac intretinerea o data pe saptamana. Acum am revenit la silueta pe care mi-o doream si nu mai sunt obsedata cum eram inainte cand disperam cand ma cantaream si ma uitam in oglinda. Iti dau nr. lui de telefon 0723056317 si ii spui ca suni din partea mea. E important sa-i urmezi sfaturile pentru ca e in tema si poate sa te ajute concret si cu masaj si cu idei de regim alimentar, de exercitii pentru arderea rapida a grasimii, stres etc. Sa-mi spui cum merge. Pupici. Andra.Vasilescu@k.ro -
Si eu mor de gadilat, mai ales la picioare, dar nu stiu cum ma ia, imi face masaj cu toata suprafata palmei si nu ma gadil, din contra, ma simt super.
In legatura cu partea a doua, ti-am spus ca nu incurca borcanele, l-am testat (perversa mica ce sunt)
si nu-l intereseaza decat sa aiba rezultate; imi face de mult timp masaj si putea sa sara pana acum pe mine; de aceea am incredere in el, pentru ca nu te face sa te simti haios cu celulita pe tine cat casa, iti explica pe inteles cum sta treaba si poti sa dicuti multe; asta si fac in timpul masajului; e confident si ma face sa ma accept si sa ma simt bine in pielea mea. Andra